Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen diákmunkát ajánlanál...

Milyen diákmunkát ajánlanál nyárra, Kecskeméten?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, tehát fizikai munkát nem nagyon vállalnék.

próbáltam keresni, de nem nagyon vannak kifejezetten diákmunkák... vagy később keressem, ha nyáron akarok dolgozni?

2011. máj. 3. 10:52
 1/8 anonim válasza:
16 évesen a kecskeméti people team táborban tudsz "dolgozni", szervezni kell meg kisebb gyerekekkel foglalkozni. én nagyon szeretem. 16F pénzt nem kapsz, de nem kell fizetned a táborért.
2011. máj. 3. 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi a választ^^

de én pont azért akarok dolgozni h pénzt keressek :S

2011. máj. 3. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól h lány vagy és 15 még vállalhatsz fizikai munkát, persze nem köműves segédnek kell elmenni. Nem emlékszem már hány éves kortól lehet hivatalosan is diákmunkát végezni, de ha már lehet, akkor menj be a melo-depo-ba és jelentkezz be. Ott szokott lenni zöldségcsomagoló munka, igaz most az átköltözött Lajozsmizsére, de a buszjegyet fizetik neked szal megéri. Ha én a 40 kilómmal bírtam a fizikai munkát (ami jelen esetben nem olyan megerőltető, dolgoztam már kukoricacímerezőként is jópár évvel ezelőtt), akkor te is bírni fogod 18/L
2011. máj. 3. 11:50
 4/8 A kérdező kommentje:

köszii :D

amyúgy nem arra gondolta h 1általán nemtudok fizikai munkát végezni, csak olyan nagyon keményet nem :)

2011. máj. 3. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
ja :) Akkor ezt megpróbálhatod. facebookon is fenn vannak, meg honlappjuk is van, szerintem kérdezni is lehet tőlük
2011. máj. 3. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:

köszii~

amúgy most erről a zöldségcsomagolós cuccról van szó? az érdekelne...

és mennyit kapok érte?

2011. máj. 4. 07:54
 7/8 anonim válasza:
jobline.hu- kategória- Kecskemét- vannak kifejezetten diákmunkák is.
2011. jún. 4. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Már 5 éve volt a kérdés de ha még diák vagy én a Meló-diáknál vagyok ha gondolod írj privit, adok kontaktot akivel egyeztethetsz munkáról :)
2016. jún. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!