Szoktatok könyvtárba tanulni?
Regebben szoktam, most mar inkabb otthon tanulok.
Abbol a szempontbol jo volt, hogy lattam hogy ott masok is tanulnak, igy ez engem is osztonzott a tanulasban. Raadasul nem volt szamitogep, Tv vagy egyeb ami elvonta a figyelmemet.
Masreszt viszont neha "tul csendes" volt, ami szamomra zavaro volt, mert ha mar megmozditottam a szeket, mindenki egybol ramfigyelt.
Itthon neha felallok, fozok egy kavet, lefekszem az agyra pihenni, netezek egy kicsit, es utana folytatom. Lenyegeben csak annyi kellett hozza hogy megtanuljam beosztani az idomet, es bizonyos ideig tenyleg tanulni, ahelyett hogy folyton massal is foglalkozzak. Ami meg jo az otthoni tanulassal,az az, hogy ha valamit nem ertettem, segitsegert egybol feltudtam hivni vagy msnen megkerdezni az evfolyamtarsaimat, ami konyvtarban kicsit neccesebb, mert ki kell jonni ami megint megzavarja tobbieket, es ha az ismerosod nem veszi fel a telefont, akkor bent zavaro ha visszahiv es rezeg a telefonod (vagy ha kikapcsolod akkor meg persze nem tud elerni stb.)
De mindenkinek mashogy jo, nekem az otthoni tanulasos modszer jobban bejott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!