Így meg lesz a Magyarom?
Figyelt kérdés
A szövegértés viszonylag jól sikerült, abban lesz kb 30 pontom, viszont az érvelést nagyon elrontottam. Írtam kicsit több mint 3 oldalt, de nem a kérdésre válaszoltam, csak a véleményemet írtam le (és nem írtam irodalmi alakokról sem). Ezért az érvelésemért kaphatok pontot? Igyekeztem helyesen írni, meg volt az összes bekezdés ami az érveléshez kell. Ezért az érvelésemért kaphatok valamennyi pontot, ha a tartalomra nem is?2011. máj. 2. 16:13
1/6 anonim válasza:
A 20% meg lesz, ha valóban jól sikerült a szövegértés, szóbelin meg sokat tudsz javítani.
Bocs, hogy megkérdezem, de miért nem a kérdésre válaszoltál, és miért nem írtál példákat?
2/6 A kérdező kommentje:
De miért adnának rá 0 pontot? Az a tartalmi kifejtés csak 20 pontot ér a 60-ból. A maradék 40 pontot a szöveg megszerkesztettségére és a nyelvi minőségre adják.
2011. máj. 2. 16:37
3/6 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy 0 pontot adnak rá, azt mondtam, hogy a 20% biztos meg lesz. Valszeg több is.
Csak arra voltam kíváncsi, miért nem azt csináltad, ami a feladat volt.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát azt így nem tudom megmagyarázni... egyszerűen máshol járt az agyam.
Szóval kaphatok az érvelésemre valamennyi pontot? Ha helyesen írtam, több mint 3 oldal és a szerkesztettség is jó (6 bekezdés) akkor kb mennyi pontot adnak rá? Ha kapnék rá 20-at az már tökéletes lenne. A szövegértéssel együtt az már kb 50% lenne...
2011. máj. 2. 16:54
5/6 A kérdező kommentje:
Bocs hogy mégegyszer megkérdeztem de elég ideges vagyok emiatt.
2011. máj. 2. 16:55
6/6 anonim válasza:
Mivel az érvelés egy elég érdekes dolog (szerintem ebből lehet a legjobbat, és a legrosszabbat is írni), valamint jó sokat kell rizsázni, biztosan lesz, ami hasznosítható a fogalmazásodban. Általában nem rosszindulatúak a tanárok, ha nem muszáj, nem vonnak le pontot. Meg aztán ki tudja, lehet hogy nem is akkora blődségeket írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!