Milyen levelet írjak angol érettségin?
Figyelt kérdés
Angol középszintű érettségin milyennek kell lennie egy levélnek, mit nem szabad bele írni?
Azért kérdezem, mert már voltam középfokú nyelvvizsgán, és ott elég sok megkötés van a levél tartalmáról. Ott azt mondták, ne írjak olyat, ami "hazugság", teheát olyat, ami nincs megadva. Szóval ha egy étterem áráról kellett kérdezni, nem írhattam, hogy 'remélem olcsó, mert elég kevés a pénzem', ha nem volt megadva hogy nekem kevés pénzem van. Érettségin hogyan mennek ezek a dolgok?
2011. máj. 2. 14:53
1/2 anonim válasza:
sztem nyugodtan beleírhatsz ilyen "hazugságokat"! én tavaly érettségiztem, bár már nem tom, h én pontosan miket írtam, de jól sikerült, és én tutira nem félnék beleírni ilyeneket:D ettől csak nő a szavak száma, és kreatívabb:)
2/2 anonim válasza:
Nekünk azt szokta javasolni a tanárunk, hogy levélnél próbáljuk megmutatni a szókincsünket, kreativitásunkat, szerintem itt jó beleírni "hazugságokat" is :) Igaz, én szerintem nyelvvizsgán is írtam és nem hiszem hogy gond lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!