Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Infóból hol találom meg a...

Infóból hol találom meg a témaköröket alaposan kidolgozva?

Figyelt kérdés
Idén érettségizek és sehol sem találtam meg ezeket kidolgozva, pedig pár embernél már láttam. Valaki tudna ebben segteni? Előre is köszönöm!
2011. máj. 2. 08:51
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Felmész az iskolád honlapjára, ott ki szokták tenni. Kidolgozod /nem nagy meló, ha többen csináljátok-mint mi/.

2. Megkérdezel egy felsőbb évest, hátha megvan neki/ha nem előrehozottan teszed és nincs felsőbb évfolyam, akkor egy volt diáktól megpróbálod beszerezni.

Nekünk ki van rakva a suli honlapjára, onnan dolgozzuk kifele a témákat.

2011. máj. 2. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs kirakva a suli honlapjára. De hát nem azok a témakörök lesznek, amiket az OM kijelölt? Én úgy tudom, hogy az OM kijelöli a témaköröket és mi csak ezeket tudjuk meg. A suli meg elkészíti a tételeket, de azokat nem tudhatjuk meg! Szóval nekem az OM által kiadott témakörök (ebben az évben úgy tudom 1-3, 7.1 és 9. témakör) kellenének kidolgozva! Előre is köszi!
2011. máj. 2. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Látom, jó alaposan felkészültél. Ha a saját iskoládban érettségizel, akkor a tanár adja ki a témaköröket. Az OH pedig az emelt szintű témaköröket adja ki, meg a középszintűt azoknak, akik nem az iskolában érettségiznek.
2011. máj. 2. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Tessék itt a bizonyíték: A szóbeli feladatok az 1–3., 7.1, 9. számú témakörökből jelölhetők ki, így a középszintű vizsga kérdéseit a szóbeli vizsgán az alábbi témakörökből kell összeállítani:

• Információs társadalom

• Informatikai alapismeretek – hardver

• Informatikai alapismeretek – szoftver

• Kommunikáció az Interneten (gyakorlati kivitelezéssel)

• Könyvtárhasználat

2011. máj. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!