Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tanulást segítő étrendk...

Milyen tanulást segítő étrendkiegészítővel vagy megelégedve?

Figyelt kérdés
Gondolok itt akár tabletta, akár ételre ami használ. pl tej vagy hús esetleg vitamin.
2011. máj. 2. 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A tej meg a hús nem étrendkiegészítők, hanem alapvető élelmiszerek. Valami zavar van a fejedben ekörül... Táplálkozzál egészségesen és kiegyensúlyozottan, fogyassz sok vitamindús táplálékot, a többi pedig fejben dől el, nem az evésen múlik. Nincs szükség semmi extra tablettára a tanuláshoz.
2011. máj. 2. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző, amit a tejről és a húsról írtál az jogos. VISZONT feltételezem, hogy neked nem sok komoly egyetemi vizsgád volt eddig. Lehetsz bármilyen szorgalmas, vagy okos koffein nélkül egyszerűen nem lehet egy egész napot végigtanulni.
2011. máj. 2. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Négy szakot végeztem el eddig az összes vizsgával és szigorlattal, legalább kétszáz vizsga van a hátam mögött. Hát kávét persze ittam, mindig visszafogott mértékben, teából a vizsga előtti éjszaka többet is, dehát ezek triviális dolgok, és ezek sem étrendkiegészítők.
2011. máj. 2. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lecitin kapszula esetleg, sokan mondják hogy jó, én nem tapasztaltam semmi eget rengetőt, de amúgy nem olyan rossz. (jó, nyilván nem azt kell várni tőle hogy zseni legyél rögtön, de én kicsit többet vártam tőle)
2011. máj. 2. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:

A hús és a tej is lehet étrendkiegészítő :). Az az étrendkiegészítő, amit a szokásos általános étrendeden felűl viszel be, azért hogy valamely tulajdonságodat hatékonyabban érvényesítse.

Pl én szerettem anno az avonmore tejet, mindíg sokat ittam vizsgák előtt, kifejezetten abból és jónak tartom a vörös húsokat is !

Ellenben vannak más étrendkiegészítők amelyekről lehet nem tudok, kérem osszátok meg velem az ötleteiket. Sok vizsga van mögöttem, de agy serkentése nélkül kb 1-2 jeggyel rosszabb lesz az eredmény

2011. máj. 12. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem itt tájékozódj az étrendkiegészítőket illetően:

[link]

Ez az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet honlapja, a legautentikusabb forrás. Most nincs kedvem PDF-listákat nyitogatni, mert lefagy tőle a gépem, de szóljál, ha a tejet meg a húst megtalálod valamelyikben, mert akkor visszavonom az állításomat.

2011. máj. 12. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Ők azért nem veszik bele a húst és a tejet mert nem ismerik agyi élénkítő hatását. Továbbá hivatalosan csak tabletták lehetnek mivel az esik olyan kategóriába. Nem vizsgálhatnak húst vagy tojást tejet gyógyszerellenőrző cégek, ne legyél már hülye.

Konstruktív javaslatokat kéerek :).

2011. máj. 13. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!