Milyen tanulást segítő étrendkiegészítővel vagy megelégedve?
A hús és a tej is lehet étrendkiegészítő :). Az az étrendkiegészítő, amit a szokásos általános étrendeden felűl viszel be, azért hogy valamely tulajdonságodat hatékonyabban érvényesítse.
Pl én szerettem anno az avonmore tejet, mindíg sokat ittam vizsgák előtt, kifejezetten abból és jónak tartom a vörös húsokat is !
Ellenben vannak más étrendkiegészítők amelyekről lehet nem tudok, kérem osszátok meg velem az ötleteiket. Sok vizsga van mögöttem, de agy serkentése nélkül kb 1-2 jeggyel rosszabb lesz az eredmény
Szerintem itt tájékozódj az étrendkiegészítőket illetően:
Ez az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet honlapja, a legautentikusabb forrás. Most nincs kedvem PDF-listákat nyitogatni, mert lefagy tőle a gépem, de szóljál, ha a tejet meg a húst megtalálod valamelyikben, mert akkor visszavonom az állításomat.
Ők azért nem veszik bele a húst és a tejet mert nem ismerik agyi élénkítő hatását. Továbbá hivatalosan csak tabletták lehetnek mivel az esik olyan kategóriába. Nem vizsgálhatnak húst vagy tojást tejet gyógyszerellenőrző cégek, ne legyél már hülye.
Konstruktív javaslatokat kéerek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!