Lányok, akik holnap mennek írásbelizni! Ti hogy öltöztök fel?
Nekünk azt mondták ki kell öltözni, de azt nem tudom, hogy akkor most magassarkút is vegyek fel hozzá úgy, mint ballagáson. Ti felvesztek magassarkút?
És izgultok az írásbeli miatt? MIt gondoltok menni fog?
:)
Nem veszek magassarkút, mert nem tudom elviselni és járni benne, de természetesen lapos "ünnepi" cipőt veszek fel + fehér felső/ing és fekete nadrág/szoknya.
Remélem könnyű lesz!!
Sok sikert neked is! :)
Nekem amúgy nincsen fekete alkalmi lapos cipőm épp azért kérdeztem, hogy nem túlzás- e ,ha csak írásbelire magassarkúba megyek de akkor mindegy felveszem azt:)
Köszönöm, Nektek is sok sikert előre is!:)
A lényeg, hogy konszolidáltan jelenjetek meg. Nem most kell megmutatni kinek mekkora melle meg feneke van egy miniruhában. Azt hagyjátok meg a ballagás utáni partyra.
Komolyan mondom. Nálunk egy lányt anno hazaküldött átöltözni az igazgató mert úgy nézett ki, mint...hát nem volt elég konszolidált, mondjuk úgy. Majdnem lekéste a kezdést.
Nyugi nekem nem lenne amúgy sem mit kiraknom(mell) . Egy sima inget veszek fel meg fekete nadrág. Meg akkor magassarkú. Ennyi. Tudom, hogy némelyik még az ünneplőt is túlzásba viszi, láttam ilyet nem egyet. Szóval..
De alapból nem vagyok ilyen :D. Az amúgy elég gáz, hogy ezért hazaküldték,hogy öltözzön át.Képzelhetem hogy nézhetett akkor ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!