Mennyi időt kell 45 érettségi tétel áttanulásához? Két hét elegendő.
Én már holnapra nem tanulok semmit, ugyis csak összekeverednek bennem a dolgot. Tanultam rá négy évet. Már a szóbelieket tervezgetem. Mennyi időt hagyjak rájuk. Délelőtt szoktam 2órát tanulni. Délután 4-5órát. Este pedig megint 2órát.
Holnapra egy kalappal. Ma csak dvd-zek. :)
hát mindenkinek más az,hogy hogyan képes a legjobban tanulni. Én elolvasom majd háromszor, és kb. 1 vagy fél héttel előtte fogom megtanulni,mert a rövidtávú memóriám jobb és nem emlékszem mindenre pontosan ha azt előtte 1 vagy 2 hónappal tanultam és utána elő sem vettem. A másik véglet,h. előre tanulom 1 hónappal és utána olvasgatom mindennap. EZ a hatásosabb. De ha te így szuperül meg tudod tanulni, és megmarad akkor így is jó lesz. A tételeket igazából szószerint benyalni nem tudod. Nagyvonalakban kell megtanulni, a többit érteni kell. Magabiztosan elmondani ha látják,h. tudod,érted, akkor kérdeznek 2őt és csövi:))
Remélem segítettem valamit:)
Szia!
Először is helyesen teszed,hogy ma már nem tanulsz.Felesleges is,a magyarra nem is lehet.Elég,ha tudod az elemzés szempontjait,nagy baj nem lehet.
2 hét pedig bőven elég a 45 tételre. Napi 5-6 esetleg 7 tétel is megtanulható.Tök jó,hogy ilyen előrelátó vagy,én az utolsó pillanatban készültem a szóbelire.
Én bizony mindennap reggel 8-tól este kifulladásig tanultam :-DDD
Végére egészen élveztem már,hogy amiket tegnap megtanultam,másnapra tök jól mentek :-D
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!