Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ér valamit az ember diploma...

Ér valamit az ember diploma nélkül?

Figyelt kérdés

Ezen aggódok most már napok óta.

2010-ben érettségiztem, 7 ponttal lemaradtam az államiról (gazdálkodási és menedzsment). Nem probléma, elkezdtem egy felsőfokú szakképzést, egész jó elhelyezkedési és fizetési lehetőségek vannak vele (logisztikus, logisztikai ügyintéző, és kereskedelmi ügyintéző kombinációja). De elsősorban a pontok miatt kell ez a szakma, és újraérettségizem 2011 őszén.

Erre tegnap olvasom, hogy a 2011-es 53 ezer államilag támogatott helyből 2012-ben már csak 40 500 lesz. És ahol nagy csökkentések vannak, azok közül az egyik a gazdaságtudományok.

Végső megoldásként még ktg. térítés jönne szóba, ami 150 ezer félévente, de most ugye valószínűleg az is sokkal magasabb lesz.

Legrosszabb esetben melóból meg diákhitelből talán végig tudnám csinálni, de nem biztos. És most ezen aggódok folyamatosan, egész nap, pedig 2012. júliusában fog csak kiderülni, hogy felvettek-e. Tudom, hogy ez is olyan szak, amiből elég sok van, és nem lesz vele egyből sikeres senki, de nem akarok több mint egy éven keresztül ezen stresszelni.

2011. ápr. 30. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
91%

Kedves utolsó valaszoló.

Azért jogi diplomával jól lehet keresni,hogy hogy takarit?

2019. jún. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!