Ez jogos? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
most ballagtál? Hétfőn vizsgázol?
Sztem ez csak ugy mondták h be írtak igazolatlannak,az utolsó napon már nem foglalkozanak a napló zárásokkal
talán mert ő is ballagásra ment?
Tavaly én se maradtam ott sorfalat állni,és be irták az igazolatlant,mert hiába mondtam h én is ballagásra megyek uncsitesoméra,de nem vittem be meghívót,mert ők a közeli családtagoknak nem is kértek,mert tök drága volt. De anyukám jól kiosztotta a tanárt :)
Jogos. Ez minden iskolában így van.
ha valahol ott kell lenned az iskola szabályai szerint még akkor is ha az alap órarendeden túl is, akkor ha nem vagy ott az hiányzás. Ha nem tudod igazolni akkor igazolatlan hiányzás.
Ugyanúgy mint ha nem mész osztálykirándulásra, akkor be kell menni. Ha szombaton iskolai program miatt be kell menni. Ha szalagavatón kell segédkezni stb.
Ez mint benne van a házirendben.
Az pedig nem indok, hogy fizetésért mentél. Fizetést bármikor föl lehet venni.
kcsög osztfőnök
hát nálunk mindenhol ott kellett lenni aztán igazolás meg indok nélkül mindenki ellógta. én hlye meg mindig elmentem. neked teljesen jogos indokod volt nemértem h ha nemis a te ballagásod minek kell ezen problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!