Az gond lehet érettségin hogy le van járva a személyim?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 2 éve érettségiztem rendesen, most pedig újraérettségizem matekból, de egy teljesen idegen középsuliban ahol nem ismernek... A kérdésem tehát hogy mennyire nagy baj hogy le van járva a személyim, vagy nézik egyáltalán a lejáratát? Április 14.-én járt le azt hiszem.
2011. ápr. 29. 23:57
1/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megnézik, de ha mégis akkor probléma lehet belőle. Más fényképes igazolványod nincs (jogsi, útlevél, diák, valami?). Csak mert akkor azokat is vihetnéd magaddal.
2011. ápr. 30. 00:11
2/8 anonim válasza:
Az elég baj, mert igazolnod kell majd Magad érettségi előtt! Útlevél vagy jogsi is jó, de valamit vigyél, ami érvényes. A két szép szemedért nem fogják elhinni, hogy az vagy, akinek mondod Magad!
2011. ápr. 30. 00:11
3/8 A kérdező kommentje:
Van érvényes diák igazolványom, mivel főiskolás vagyok. Jogsim és útlevelem nincs. Azt nem is gondoltam h a két szép szememért elhiszik hogy ki vagyok, csak nem tudom hogy elég e ha pl. a diákkal igazolom magam, vagy a lejárt személyivel? Vagy ha kérik a személyi odaadom és látják hogy lejárt akkor odaadom a diákom azt elfogják fogadni??
Csak mert nem szeretném h emiatt legyen bármi gubanc, mert ez már a 2. érettségim, és ezért ugye már fizettem is...
2011. ápr. 30. 00:18
4/8 anonim válasza:
Én is úgy mentem.:D Előtte megkérdeztem az ofőt, azt mondta, nem gond.:)
2011. ápr. 30. 01:19
5/8 anonim válasza:
Bocs, tovább olvastalak... Viszel magaddal minden iratod, nem lesz gond.:)
2011. ápr. 30. 01:20
6/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gond, a tanárok nem rendőrök, csak az érdekli őket, hogy tényleg te írd a vizsgát. De ha nagyon aggódsz, menj be hétfőn az ocsmányirodába, hogy elvesztetted a személyit, és kapsz valami ideiglenes igazolványt.
2011. ápr. 30. 07:58
7/8 anonim válasza:
Ha idegen iskolába mész, lehet belőle gond (saját iskoládban is, csak ott jobban lehet "hatni a lelkükre" :D). Csak a személyit, útlevelet és 2001 óta kiállított jogosítványt fogadják el, mint személyazonosításra alkalmas okmányt. Diákot nem. Lejárt személyi, nem személyi.
Hétfőn szerintem próbáld meg az okmányirodát, adnak valami ideigleneset, annak jónak kell lennie!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!