Budapest környékén élek 15 éves és nyára szeretnék valami diákmunkát vállalni! Valaki tud nekem tanácsot adni h mit csináljak?
szülői engedéllyel mehetsz! keress fel jópár diákszövetkezetet, ahol van lehetőség, csatlakozz és nosza!
de azt jól jegyezd meg, hogy 18 év alatt nem sok lehetőség adott, max. protekcióval. szórólapozás, gyümölcsszedés - ezeket szokták adni. (tapasztalat, én is ököllel vertem a falat 17 évesen, hogy-hogy hiába lehet már 16 évesen árufeltöltősnek lenni, ha a 18 év fölöttiek happolják el a melót)
az is megoldás, ha megkérdezed anyád/apád, esetleg a kollégáiktól, ismerőseiktől érdeklődtök, van-e valami neked való kisebb feladat.
én pl. segédkeztem apám haverjánál 4 alkalommal. esküvőket filmet, filmet készít egyéni megrendelésekre. a mikrofont kellett tartanom. kaptam kb. 5 ezret/alkalom. ilyesmire gondolok.
vagy pl. iratokat kell rendezgetni, füvet nyírni/locsolni, kertészkedni. ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!