Az osztályfönök kritizálhatja azt, hogy a lányom nem a háziorvostol hozott igazolást?
Figyelt kérdés
Lányom nem a háziorvoshoz, hanem egy bizonyos klinikára jár mert ekzemás, de annyira megbizunk az orvosba / amúgy prof. nö /, hogy vele íratjuk ki a gyógyszereket is ha beteg, /ez megengedett mert szabad orvos választás van /, na ezek után az osztályfönök kritizálhatja azt hogy a lányom nem a háziorvostol hozott igazolást ?2009. márc. 5. 21:31
11/17 anonim válasza:
Ha igazolást csak a háziorvos adhatna elég vicces lenne, ugyanis, az ellenőrzőbe, még a SZÜLŐ is írhat igazolást. Úgyhogy a tanár nem normális.
12/17 anonim válasza:
Én annak idején a nőgyógyászatról nem egyszer vittem igazolást, amikor gyógyszert írattam. És nem szólhat érte semmit. De írassátok inkább mindig az ellenőrzőbe, az a legbiztosabb.
13/17 anonim válasza:
Jogilag nem lehet bele kötni abba se, ha külön papíron viszi, ha akar, járjon utána. Mellesleg a dokinak is olyan mindegy hova plecsnizik sztem.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Szerintem is igazatok van, hát nem norm a tanár ezek szerint.
2009. márc. 7. 12:34
15/17 anonim válasza:
max abba köthet bele,hogy az van ráírva,hogy rendelésen megjelent,és nem az,hogy beteg volt.De ne törődj vele,menj be hozzá,és ha tényleg ennyire idióta,hogy nem akarja elfogadni,mert van ilyen,tapasztaltam,akkor a szülő is tud 3napot igazolni 1 tanévben :)
16/17 A kérdező kommentje:
na elmondom mi történt , bementem, közöltem vele, nem csak a háziorvos adhat igazolást. erre azt mondta felhivja a dikt hogy tényleg ott járt-e a gyerek, közlöm, azt hogy még eddig 1 hetet hiányzott, hát kérdezze:D ha felhivja a klinikát, szerintetek az orvos ad felvilágositást? csak kiváncsi vagyok, jol esne elmondaná, hogy igen is itt járt !! bár ha norm az orvos nem mond semmit, kiváncsi leszek !! , köszi az öszz választ !!
2009. márc. 10. 20:25
17/17 anonim válasza:
Nem, mert ugyanúgy orvostól hozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!