Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megéri ipari alpinistának...

Megéri ipari alpinistának tanulni?

Figyelt kérdés
Szeretnék ipari alpinista lenni, csak nem tudom, hogy megéri-e annak tanulni. Keresett szakma? Mennyire lehet belőle megélni?
2011. ápr. 21. 21:33
 1/3 anonim válasza:
60.000 forint a tanfolyam és csak öt nap. Ez ok. A cucc, egy középkategóriás 200.000 ft. Napi 10.000 Ft az átlag kereset. Nem tudom, hogy megéri-e, most kezdtem én is, de olyan helyekre megyek fel, ahová más soha, vagy csak nagyon ritkán! Itt legalább van kihívás...még az ablakmosásnál is! Ha sikerül jól bevállalni munkát, mondjuk vállalkozóként, akkor szerintem jól meglehet élni belőle.. Nagyon sok kapcsolat kell hozzá, de kívánom, hogy sikerüljön! :)
2011. máj. 27. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszi szépen!
2011. jún. 1. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Belevágtál kedves kérdező?:)
2012. aug. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!