Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azonnali segítség kellene egy...

Azonnali segítség kellene egy dolgozathoz (írott szakirodalom)?

Figyelt kérdés
Lassan lejár a társadalomismeret projektmunkám beadási határideje és az írott szakirodalom hiányzik belőle teljesen. Ehhez kérnék segítséget hátha valaki tud adni interneten fennlévő könyvet mivel könyvesboltban tudnék olyan könyvet csak ott nem engedik még a szerző nevét se kijegyzetelni.
2011. ápr. 17. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el a könyvtárba? Ott jegyzetelhetsz.
2011. ápr. 17. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

könyvtárak katalógusaiban is kereshetsz, az otthonról is hozzáférhető legtöbb esetben.

A miskolci egyetemé biztos.

2011. ápr. 17. 16:58
 3/8 anonim válasza:
Mégis, miről írtál? Miből merítetted az infókat? Egyáltalán kész van már?
2011. ápr. 17. 16:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Társas kapcsolatok alakulása az információs társadalomban a téma és már csak ez az egy dolog ami hiányzik.
2011. ápr. 17. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 17. 17:11
 6/8 anonim válasza:
Ha már kész vagy, csak tudod honnan merítetted a gondolatokat? Vagy azt akarod mondani, hogy írtál valamit, mondjuk a netről és odabiggyesztesz egy szerzőt és egy címet?
2011. ápr. 17. 17:13
 7/8 A kérdező kommentje:
kitöltettem kérdőíveket és abból írtam teljesen h semmi szakirodalmat nem használtam és kell benne annak is lenne különben kevesebb pont
2011. ápr. 17. 17:29
 8/8 anonim válasza:

Bocs, hogy meggyanúsítottalak, ezt a fajta hivatkozást nem ismerem. Marad a netes könyvtár katalógus, ami címében legközelebb áll a témádhoz.

Én is nem rég lettem kész a társadalom beadandómmal, egy pillanatra azt gondoltam, hogy ugyan arról a témáról írtunk:)))

2011. ápr. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!