Mit tudtok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemről?
Figyelt kérdés
Most vagyok tizedikes, és szeretnék majd oda jelentkezni. Annyit tudok róla, hogy nagyon nehéz bejutni, első alkalommal gyakorlatilag kb 10% esélyem lenne. Építőművészeti szakra mennék egyébként. Tud róla valaki bármit is, vagy van itt olyan esetleg, aki oda jár? Én most elkezdtem rajzra járni, heti egyszer a Budai Rajziskolába, de mégis mik az elvárások, ha oda megyek? És ha bekerülnék, milyen ott a légkör, az órák, stb,? Fakultációt is idén kell választanom, és úy gondolom, hogy matekra mennék. Szerintetek? :)2011. ápr. 16. 17:01
1/2 anonim válasza:
Én nem oda járok, de van onnan ismerősöm, igaz, a grafika szakról. Tényleg roh@dt nehéz bekerülni, többszázból azt hiszem 16ot vettek fel a szakra. Több (2 vagy 3) fordulós a jelentkezés, az elsőn szanálják ki az emberek oroszlánrészét, aki ott bejut a második fordulóba, az már reménykedhet. Az jó hogy jársz előkészítőre, kell is, ne hagyd abba és ne lazsálj, a matekjó választás lehet, de tényleg foglalkozz is bele. Kemény munka lesz, de ha egyzser bent vagy, ott már könnyebb lesz. (Legalábbis a grafikás ismerősöm ezt meséli, bár ő tényleg profi-de csak harmadszori jelentkezésekor vették fel)
2/2 A kérdező kommentje:
Hu köszi szépen, akkor tényleg igyekszem:)
2011. ápr. 20. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!