Plagizálást vizsgáló program hogy működik pontosan? Nem lehet azt valahol ellenőriztetni, még tét nélkül?
házidogát írok, igazából tudományos írás feldolgozása a feladatom. azt mondta a tanárom, hogy kb írjam át, fogalmazzam át. na ez megvan, de én félek hogy túl sok hasonlóságot fog benne találni. olyan nagyon a szöveg szerkezetét nem piszkáltam meg, csak a szórendeket, meg egyszerűsítettem a szövegen, rövidítettem rajta kicsit.
ezt ugye nem fogja kidobni a progi?
Nem tudjátok hogy hány egyező szó után jelez?
megírtam rendesen.
az volt a dolgom hogy feldolgozzam az adott szöveget, és ezt megcsináltam tisztességesen, csak nem tudom hány szavas összetételnél jelez a program, és félek hogy beleírtam valami olyat véletlenül ami benne volt az eredeti szövegben is, de baromi hosszú hogy egyesével végignyálazzam :) mert ha két -három egyező szó után is jelez, akkor ezt nem nehéz teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!