Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » HALLOTTATOK ILYET? Megteheti...

HALLOTTATOK ILYET? Megteheti ezt egy "ének"tanár? (lent) SOK VÁLASZT VÁROK! Szülő vagyok.

Figyelt kérdés

Hosszú lenne leírni,de nagy vonalakban leírom a lényeget,és kérek minden kedves válaszolót,hogy vagy tanácsot adjon,vagy segítséget!

Lányom most 8.osztályos.Énektanára aki egy únszimpatikus tanár,LEKUTYÁZZA a diákokat,szó szint így mondja:Ne ugass,és nem a nevén szólítja a gyerekeket,hanem mondta már,hogy te kutya....:(

Ének órán dolgozatot írta a gyerekekkel,és lányom nem érezte jól magát,ezért nem is írta meg,hatalmas egyest kapott,meg egy szaktanár figyelmeztetést írásban(a rengeteg igazgatói DÍCSÉRETEK mellé,rengeteg szaktarái dícséret,osztályfőnöki dícséret,verseny eredmények stb..mellé),de nem is ez a lényeg,hanem az,hogy azért kapta,mert nem írta meg a dogáját-énekből-.

Bementem másik anyukával,aki szintén pipa a tanárra,de mindent letagadott,közben pedig az osztály egyhangúan kiállt a lányom mellett.Miért kell az ének tanárnak mindent letagadnia?Tegnap kiderült,hogy nagyon állszent,le is bukott emiatt...

Sorolhatnám még,de nagyon ideges vagyok miatta:(

Több mindent csinál ez a tanár(deből a fiúk előtt,hogy kiesik a segge,majd kiesik a melle,stb..)

Több szülő is pipa rá,de csak én mertem bemenni a tanárhoz,meg egy másik anyuka,de ma kiderült,hogy mások sem szívlelik azokért amiket csinál.Előttünk-mint szülők előtt-,mindent tagad,a gyerekeket azóta is cukkolja,meg gúnyolja,igazgató előtt jópofizik,a tanteremben pedig szidja a gyerekeket,meg kineveti őket!!!!Mondta is,hogy alig várja már,hogy leballagjanak...pedig az osztály nagyon összetartó,és odafigyelnek!Miért van ez?Miért csak ez az egy tanár ilyen?

Szóval én úgy tudom,lehet valami szervhez fordulni ebben az esetben ami a gyerekek jogait védi(mert nekik is vannak jogaik).Ebben kérek segítséget,illetve vélemyényeket!

Köszi

egy szülő

2011. ápr. 12. 15:19
1 2
 11/20 Pikachúúú válasza:
Nálunk igy a Irodalom-Nyelvtan tanár volt. Osztályfönökünk volt az igazgató nem hitt nekünk. Bement 10 szülő az igazgatóhoz elmondott mindent és hogy a gyerekek tuti nem ki találták mivel 3 osztályból is össze jött utána a nép az igazgató a barátnöjének hitt mivel ő nem ilyennek ismeri és ezzel le lett zárva az ügy :S
2011. ápr. 12. 16:43
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem azon vagyok ki,hogy egyest kapott(annak ellenére hogy előre szólt a tanának,hogy nem érzi magát jól--DE A TANÁR NEM ENGEDTE SEHOVAAAA!!!),HANEM AZÉRT MERT EZÉRT SZAKTANÁRIT IS KAPOTT!!!!!

Más tanár mindenki normális tud lenni,de ez miért nem?

Nem kell itt védeni a tanárt,mert akik ezt teszik,azok nem ismerik,és szerintem sokan menekülnének az ilyen tanárok elől!!!!!

Mit tudtok ti,hogy mi van ebben az iskolában?Csak amiket leírok!ÉS JÓL TESZEM!Nem dramatizálom túl,ezt ne is higgyéek!A GYEKEKEKNEK IS VANNAK JOGAIK!Nem csenben kell tűrni,hanem lépni kell ellene,mert a tanár nem maga A JÓ ISTEN!!!!!!

2011. ápr. 12. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
De túldramatizálod, itt "kiabálsz" velünk, mert a te tökéletes gyereked 1-est és szaktanárit kapott, amikor mi erről nem tehetünk. És akár hiszed akár nem, mint már írtam, minden iskolában van egy vagy több ilyen tanár, nekem is volt, ennél sokkal rosszabb ráadásul nem énekből, amely jegy a kutyát sem érdekli, hanem fontos tárgyból. Mégsem történt semmi, mert sajnos nem a szülő és nem a gyerek dönt. Ezt tudomásul kell venni, írhattok kérvényt vagy akármit, de a tanár csak még ellenségesebb lesz, ha megtudja ki akarják rúgatni. Szóval nemcsak a te példás kislányod az egyetlen, aki szenved szerencsétlen egy énektanár miatt.
2011. ápr. 12. 18:19
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

Tényleg mindenhol vannak ilyen tanárok. Nekem pl volt olyan tanárom aki azért írt be órai munka egyest mert aznap hiányoztam az iskolából.

Egyébként ha nem sipítoznál hanem érthetően, felnőtt ember létedre meg bírnád fogalmazni, hogy mi a bajod lehet, hogy többet tudnánk segíteni.

Tudod azzal, hogy azt ismételgeted, hogy mi nem tudjuk milyen ott a helyzet, de hű de nagyon rossz... Hát nem jutunk előre.

2011. ápr. 12. 18:24
 15/20 anonim válasza:
74%

Uhh... Nem értem miért kiabálsz. Azért mert a többség nem ért veled egyet? Akkor legközelebb írd ki a kérdéshez, hogy csak az válaszoljon, aki hajlandó veled együtt átkozni a tanárt ;)

Tudod ha így viselkedsz, azzal nem hogy megkönnyíted a gyereked dolgát, segítesz neki, hanem még vágod alatta a fát. De te tudod.

Igen, minden iskolában van legalább egy, helyenként több szörnyű tanár. Van olyan tanár, aki neked szörnyű, másnak tökéletesen megfelel. Ez is az iskolák egyik jellemzője.

És igen, a gyerekeknek is vannak jogai. Meg a tanárnak is. Pl joga van ahhoz, hogy ha egy diák az óráján elutasítja a dolgozat megírását, akkor elégtelent és szaktanárit adjon.

2011. ápr. 13. 08:42
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a normális hozzászólásokat.Bár kaptam olyan válazokat is aki csak cukkolásból írtak:)

Pontot tettem az ügy végére,és ÉN MINT PÉLDÁS JÓ SZÜLŐ,MEGVÉDTEM A SAJÁT GYEREKEMET,és örülök,ennek a tanárnak már jövőhéten csak hétfő-kedd lesz a tanítási órája!

Több szülővel összefogtunk,és lett eredménye!:)

Nem kiabálok,ne haragudj,de a te gyereked már lehet sírva futott volna haza ha vele ez történik....

2011. ápr. 14. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Képzeld mint írtam, velem durvábbak is történtek, mint a te kislányoddal, mégis felnőttem, ezt add össze! De persze senki nem lehet áldozat, csak te meg a gyereked...
2011. ápr. 14. 18:34
 18/20 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy felnőttél:)
2011. ápr. 26. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
78%

Uram Isten.

Véletlen nem Te vagy a gyerek?Már elnézést,de az írásod és az élethez viszonyított felfogásod alapján annak tűnsz.

Miért itt kiabálsz másokkal,mert a gyereked JOGOSAN kapott egyest meg szaktanárit?Ha beteg akkor menjen az osztályfőnökhöz és kéreckedjen haza.

Én is védem a gyerekeimet abban az ügyben amiben igazuk van és bizony én is egyest adtam volna a lányodnak vagy hazaküldtem volna.

A fiamat úgy pofán vágta a tanár előző héten,hogy sírva jött haza,pedig nem ő volt a hibás és képzeld még mindig ott tanít és a fiam olyan csöndben van az óráin,igen én is felvoltam háborodva és mentem be az iskolába,de mint kiderült levelezett-beszélgetett és figyelmeztetésre se hallgatott el,ezek után nem tudok mit tenni.

Szégyeltem magam.

Azt sem értem miért menne sírva a gyerek haza azért,mert énekből egyest kapott??

Igen a gyereknek is vannak jogaik,csak azt nem értik meg,hogy ahoz viselkedni is kéne.Vagy te rejtett kamerát tettél a terembe és figyeled,hogy a gyerek hogy viselkedik??

2011. ápr. 26. 12:40
 20/20 anonim válasza:
74%

Te, példás szülő?

Ha szerinted az a jó példa, hogy egy jogosan adott elégtelen miatt, anyuka beszalad és jól elintézi a tanárt, akkor végül is igen.

Csak aztán ne csodálkozz, ha ennek később meg lesz a böjtje, és a gyereked nem boldogul majd önállóan az életben, mert Te nem engedted, hogy ezeket a dolgokat megtanulja, és egyedül oldja meg a konfliktusait.

szerintem ez szomorú :(

2011. ápr. 26. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!