Telc B2 angol! Milyen prezentációs témákat kaphatok? Nektek mi volt konkrétan? Kérlek írjatok sokan!
Figyelt kérdés
azt tudom hogy lehet könyv,túra,film,koncert,sport esemény,európai város,műemlék.
ezeken kívül még mik lehetnek ? szeretném magamban gyakorolni ezeket hogy tudok e beszélni róluk.
köszi :)
2011. ápr. 11. 21:35
1/6 anonim válasza:
Nekem sportról kellett beszélnem még márciusban. 79,3%-os lett a szóbelim, az írásbeli sajnos csak kerek 50. :(
2/6 A kérdező kommentje:
:( és most jössz újra?
2011. ápr. 11. 21:44
3/6 anonim válasza:
Nekem a kedvenc könyvemet kellett bemutatni
4/6 A kérdező kommentje:
dejo neked :) remélem nekem is az lesz ! szurkoljatok !:)
2011. ápr. 11. 21:56
5/6 anonim válasza:
Nem, most érettségi, készülök rá, pihengetek, aztán mivel egyetemet nem lenne pénzem finanszírozni ezért ráér majd valamikor decemberbe megcsinálnom. :)
6/6 anonim válasza:
nálunk ez volt: 1. kedvenc ünnep; 2.az ideális munka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!