Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Testnevelési érettségire...

Testnevelési érettségire készülök. Hogy is van ez az egész?

Figyelt kérdés
10.-es vagyok és elhatároztam hogy tesiből érettségizek majd ha minden jól megy akkor a TF-en tanulok tovább. Miből áll egy ilyen érettségi? Ha jól tudom van gyakorlati és elméleti része is. 10 éve versenyszerűen focizok, ha ez számít valamit :D
2011. ápr. 11. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt minden le van írva elejétől a végéig:

[link]

2011. ápr. 11. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

A link, amit az első küldött, hasznos ugyan, de csak a középszintű gyakorlatiról szól, se a szóbeli, se az emelt nincs benne. Ez inkább a vizsgáztatóknak szóló útmutatónak látszik.

[link]

Ezen a címen kell megkeresni a testnevelés sort, ott két darab PDF van, azokban tényleg minden benne van.

2011. ápr. 11. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

szia! én tavaly tettem tesiből érettségit előrehozottan. Énis a TF-re szeretnék menni.:)

Tehát:

64 ütemü gimnasztika

kötélmászás:8mp alatt kell felmászni a tetejéig,

torna:gerenda,szekrényugrás,talajgyakorlat

labdajátékok:kosár vagy röpi vagy foci vagy kézilabda.Egyet kell választani és 3 feladat van hozzá.

Atlétika:Kislabdahajitás vagy súlylökés, hosszutáv vagy rövidtáv futás,távol vagy magas ugrás.

Egyéb:Úszás:50m két választott úszásnemben megállás nélkül vagy judó: judo gurulás és az ellenféllel kell "megküzdeni"

azthiszem ennyi ...Szóbelinél van 20 tétel és mindegyik rohadt hosszú (márha normálisan kidolgozod) és ezek csak az A.tételek ezek a hosszúak. Vannak még a B.tételek amik a rövid, könnyüek (pl : Sorolj fel 3 magyar Olimpikont akik érmet nyertek pl tornából)

2011. ápr. 11. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!