Évvégén mettől kerekítenek fölfelé?
Figyelt kérdés
Ugyanis matekból bukásra állok,illetve olyan,1.5 vagyok az egesz éves átlag::D mennyit kéne elérnem hogy átmenjek majd?2011. ápr. 11. 20:19
1/11 anonim válasza:
Tanárfüggő, és iskolafüggő.
Az általános olyan x,7 ; x,8 körül van, azonban sok tanár elvárja, hogy a kettes minimum 2,0 legyen...
2/11 A kérdező kommentje:
es ha mondjuk1,7-1,8 lennek de o azt mondana hogy 2esnek kel lenem nem akadhatok ki es nem reklamalhatok?:D
2011. ápr. 11. 20:29
3/11 anonim válasza:
Ezt a tanárodtól kérdezd meg, és azt is, hogy mit tehetsz még.
Egyébként mi ebben olyan vicces?
4/11 anonim válasza:
Nem reklamálhatsz, mivel nem teljesítetted a követelményeket.
5/11 anonim válasza:
Kettesnél nem szoktak kerekíteni. Nálunk 1.9 még simán bukás volt.
6/11 A kérdező kommentje:
dehogynem csak gyengen:D de ha megvan az 1,8 arra muszaaj megadnia!!
2011. ápr. 11. 20:35
7/11 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással nem is érdemelsz jobbat. A követelményeket a tanár szabja, az osztályzatot a tanár adja, a te dolgod a tanulás lenne. Nincs muszáj.
8/11 A kérdező kommentje:
de amugy ugy volt hogy 2 tanárunk volt ebben az evben,az elso félévben aki tanitott nála full 1es voltam,aztan jött egy másik nála most olyan 2es körül vagyok és ugye most évvégén ő fog lezárni
2011. ápr. 11. 20:39
9/11 anonim válasza:
Megvan a kettes tudásod?
Ha igen, akkor egyik óra után beszélj vele, hogy szeretnél lefelelni az egész évi anyagból, mert szerinted a tudásod alapján nem 1-est érdemelsz.
Egyébként meg nem értem a dolgot. Ess neki most tanulni, valószínűleg ha csak 1-2 ötös dogát írsz, simán meglesz a kettes átlagod.
10/11 anonim válasza:
Engem egyszer átengedett matekból egy tanár 1.6-al, úgy hogy a tanár egy Obersturmbannführer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!