Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hallottatok már a Waldorf-ról...

Hallottatok már a Waldorf-ról iskoláról és mit? Az igazat!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nekem egyik rokonom olyanba jár, és neki tetszik, bár nem sokszor szoktunk beszélgetni, mivel ritkán találkozunk.

valami olyasmit mondott, hogy nem osztályoznak, csak szöveges értékelés van.

2011. ápr. 11. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

meg vannak ilyen Waldorf olimpiák is, arról is mesélt.

2011. ápr. 11. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Nagy előnye, hogy a gyerek lelki, spirituális fejlődését támogatja. Sajnos a hátránya is ugyanennek tudható be: zárt közeg, amelynek tanításai, elvei gyakran ütköznek a való élet, a társadalom szabályrendszerével, működési elvével, az ide járt gyerekeknek később emiatt az átlagosnál nagyobb sokkot jelenthet kikerülni a "valóságba", mivel egyfajta burokban nevelkedtek. Egy kis személyes rész: nem csak (az alapvetően jó) elvet kell nézni, a dolog ott is megbukhat, h kik interpretálják. Ismerek olyan Waldorf-tanárnénit, hogy ezerszer inkább "sima" állami suli, mint hogy rábízzam a gyermekem nevelését.
2011. ápr. 11. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Értelmes, a tanulás iránt érdeklődő és nem hiperaktív gyereket én biztos nem küldenék Waldorfba! Tanulási nehézségekkel, vagy magatartási problémákkal küzdő gyereknek viszont jó lehet, kisebbek az elvárások, toleránsabbak a tanárok, sokkal többet engednek meg mint egy normál suliban.
2011. ápr. 11. 19:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Bevallom én is egy olyan iskolába járok ,de teljesen normális vagyok ,nincsenek tanulási zavaraim stb.!

Csak tudjátok sokan azt hiszik ,hogy ez ilyen fogyatékosoknak való iskola és már volt olyan osztály társam akitől megkérdezték ,h le tudja írni e a nevét !!!

:S

2011. ápr. 12. 16:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Neked mik a tapasztalataid, kérdező? Szeretsz oda járni?
2011. ápr. 12. 19:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretek oda járni !

Ez komoly szeretek suliba járni.

Én amikor oda mentem (akkor lettem harmadikos )kicsit fura volt ,de aztán meg meg szoktam és meg szerettem .Ez a nyolcadik évem és még ezután van gimi is és szentem oda fogok menni!!!

2011. ápr. 13. 06:18
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Biztos remek iskola, de látom, hogy a helyesírás oktatását nem veszik túl komolyan!
2011. ápr. 14. 17:31
 9/13 anonim válasza:
52%
Én is Waldorfos vagyok, és nagyon szeretem! Hülyeség, hogy hiperaktívaknak van! Egyébként ha valaki elgépel valamit, az nem azt jelenti, hogy nem veszik komolyan a helyesírás oktatását!!!!
2011. nov. 11. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Legeslegjobb! röviden. írnék még de csak ma leírtam vagy 15-ször, szóval ha konkrét kérdésed van nagyon szívesen válaszolok.

:)

2012. szept. 16. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!