Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miként jelenthetnek fel...

Miként jelenthetnek fel privát nyelvoktatásom miatt?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok azzal, hogy ha nem adok számlát, az illegális. A kérdésem az, hogy ha valakinek szúrja a szemét, hogy otthon is dolgozom, miként jelenthet fel, és az ellenőrök hogyan tudják ezt ellenőrizni?

Tudom, hogy a nyelviskola, ahol dolgozom, nem nézi jó szemmel, hogy tanítok otthon is. Erre a válaszom az, hogy fizessenek meg, vagy legalább adjanak több munkát, és akkor nem kell a kiegészítés, be tudom fizetni a számláimat.

Nyílván számlát adni a legtisztább, mégis, biztos vagyok benne, hogy akkor csak 3% járna nyelvórákra magántanárhoz, hiszen nem tudnák megfizetni az óradíjat.

2011. ápr. 11. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Honnan tudja a nyelviskola, hogy mit csinálsz otthon? Ne számolj be róla nekik.
2011. ápr. 11. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudják, mert az időpontok egyeztetésénél feltűnő volt, hogy nem érek rá mindig. Ráadásul a nyelviskolában nem ritka, hogy 9-ig bent kell lennem, tehát az elején ez egy őszinte dolog volt. Most már viszont látják, hogy nem vagyok az a kis nyomi, hogy "mindent a közért".
2011. ápr. 11. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondhatod, hogy már sajnos nincs egy tanulód sem, nincs az embereknek ugye pénze...
2011. ápr. 11. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Eljöttem a nyelviskolából idő közben, és gondolom ezzel most további ellenszenvet váltottam ki. Tudod, sok főnök nem tudja elviselni, hogy máshol jobb munkát találsz, vagy jobban vagy megfizetve, bemarja.
2011. ápr. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!