Szükségem lenne egy olyan honlapcímre, amelyen megtalálom az általános iskola (5-8. évfolyam) és gimnázium (9-12. évfolyam) történelem tananyagát, kidolgozva. Segítenél?
Felnőtt fejjel most döbbentem rá, hogy szeretnék többet tudni a történelemről. Rossz tanárt kaptam suliban, nem érdekelt a dolog annyira, mint kellett volna, és most szeretném bepótolni a hiányosságaimat, de nem tudom megvenni a történelem könyveket. Van valami honlap, ami összefoglalja nekem a 8 év alatt tanulandókat?
Köszönöm!
Könyvtárba nincs nagyon alkalmam járni, a rokon gyerekek pedig még picik.
Azért majd szólsz, ha kész az a honlap? Érdekelne :)
Azért nem pötyögöm be a google-be, hogy mi érdekel, mert engem mind a 8 évfolyam (vagyis akkor a te hozzászólásod szerint 4) érdekel.
Nem vagyok lusta, szívesen bepötyögöm, csak akkor egy listát szeretnék, hogy milyen témaköröket vagy témákat tanulnak.
első vagyok.
Igen persze:D csak még össze kell szednem az anyagot hozzá és előkeresni a füzeteimet:| mivel a tesóm nemsokára 5.-es lesz és elkezdik a törit tanulni majd kinézem belőle az anyagokat és begépelem,de ez még sok idő,akár 2 év...:S szóval még messze van:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!