Emelt töri érettségin lehet használni az atlasz végében lévő évszámgyűjteményt?
Figyelt kérdés
azt tudom h atlaszt lehet, de az új atlaszokban van ez az évszámgyűjtemény, és lehet-e használni, vagy leragasztják?2011. ápr. 7. 17:26
1/2 anonim válasza:
Nem ragasztanak semmit, a bizottság nem barkácsszakkör és nem rongálnak könyveket.
Jó lett volna leírnod, hogy melyik részre gondolsz. A vizsga leírása szerint az írásbeli 2. részéhez a saját atlaszodat használhatod, azt nyilván nem rongálják meg, a szóbelin meg a vizsgahely adja az atlaszt, hát szerintem ott hülyék lennének évszámosat adni, de ez az ő dolguk. Szerintem emelt szintre készülve azért illik fejből tudni az atlaszban szereplő évszámokat!
2/2 norbert531 válasza:
írásbeli esszéírós (tehát 2.)részénél lehet használni,tesztes tehát első részénél nem hiszen ott éppen évszámokat is kérdeznek. A szóbelin viszont általában minden tételnél KELL is mutogatni amiről éppen beszélsz...nagyon ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!