Miután vége lett a gyakszidnak, hogy "köszöntél el" a gyakorlati helyeden dolgozóktól, akikkel együtt voltál?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 10:37
2/5 anonim válasza:
A főnöknek összeállítottam egy ajándékkosarat(bonbon,pezsgő,bor,kávé,ilyesmik),a dolgozók pedig nekem adtak ajándékot! :)
3/5 anonim válasza:
Gyakszi? Hová jut a magyar nyelv... Akkor már simán lehet: gyakódjatok meg!
4/5 anonim válasza:
Nem igazán köszöntem el, pedig nagyon gondolkoztam rajta, hogy mit kellene adni nekik köszönetképpen, de végül nem sikerült időben kitalálni. Mondjuk nekem még van egy kis időm, mert a szakdolgozatot is félig-meddig náluk írom.
Ilyesmik jutottak akkor eszembe, hogy sütök nekik sütit, ajándékkosarat állítok össze vagy valami különleges növényt adok a főnöknek.
5/5 anonim válasza:
Megköszöntem a rengeteg segítséget, amit kaptam, és "sziasztok":D
Egyébként szerettem volna adni vmit (ajándékkosarat, vagy egy tálca süteményt), de sajna elmaradt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!