Aki benne van ebben az internetes versenyben! Hogyan kell belépni a postafiókomba? Mert sehol nem találom.
Egyébként pedig:
"Az iskolám nevezett a versenyre, és van iskolai e-mail címem. Hogyan tudom megoldani a feladványokat?
Április 4-től kezdődően, mind a hat játékhét elején küldünk egy levelet az iskolai e-mail címedre. Az ebben található egyéni linkre kattintva, a Találd fel magad! játék megoldó felületére jutsz. Itt tudod megválaszolni és beküldeni az évfolyamodnak megfelelő aktuális 9 darab feladványt. Ha az oldal bal oldalán látod a saját nevedet, e-mail címedet és évfolyamodat, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz."
hát sztetek én ezt nem olvastam el? -.-
Már vagy 20x átolvastam az egész honlapot... de hol lehet belépni az iskolai e-mail címre? mert azt nem találom ahol be lehetne lépni...
Akkor lépj be az iskolai e-mail-edre!!!!! Mit nem lehet ezen érteni, komolyan!
A z e b b e n t a l á l h a t ó e g y é n i l i n k r e k a t t i n t v a , a T a l á l d f e l m a g a d ! j á t é k m e g o l d ó f e l ü l e t é r e j u t s z .
Figyelj, ha rám hallgatsz, te nem is nevezel.
Április 4-től kezdődően, mind a hat játékhét elején küldünk egy levelet az iskolai e-mail címedre. Itt tudod megválaszolni és beküldeni az évfolyamodnak megfelelő aktuális 9 darab feladványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!