Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki benne van ebben az interne...

Aki benne van ebben az internetes versenyben! Hogyan kell belépni a postafiókomba? Mert sehol nem találom.

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 5. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát találd fel magad! LOL
2011. ápr. 9. 15:43
 2/16 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig:

"Az iskolám nevezett a versenyre, és van iskolai e-mail címem. Hogyan tudom megoldani a feladványokat?

Április 4-től kezdődően, mind a hat játékhét elején küldünk egy levelet az iskolai e-mail címedre. Az ebben található egyéni linkre kattintva, a Találd fel magad! játék megoldó felületére jutsz. Itt tudod megválaszolni és beküldeni az évfolyamodnak megfelelő aktuális 9 darab feladványt. Ha az oldal bal oldalán látod a saját nevedet, e-mail címedet és évfolyamodat, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz."

2011. ápr. 9. 15:44
 3/16 A kérdező kommentje:

hát sztetek én ezt nem olvastam el? -.-

Már vagy 20x átolvastam az egész honlapot... de hol lehet belépni az iskolai e-mail címre? mert azt nem találom ahol be lehetne lépni...

2011. ápr. 10. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
De egyáltalán van iskolai e-mail címed? Olvasd már el, hogy az kell hozzá...
2011. ápr. 10. 17:30
 5/16 A kérdező kommentje:
igen, van.
2011. ápr. 10. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Akkor lépj be az iskolai e-mail-edre!!!!! Mit nem lehet ezen érteni, komolyan!

A z e b b e n t a l á l h a t ó e g y é n i l i n k r e k a t t i n t v a , a T a l á l d f e l m a g a d ! j á t é k m e g o l d ó f e l ü l e t é r e j u t s z .

Figyelj, ha rám hallgatsz, te nem is nevezel.

Április 4-től kezdődően, mind a hat játékhét elején küldünk egy levelet az iskolai e-mail címedre. Itt tudod megválaszolni és beküldeni az évfolyamodnak megfelelő aktuális 9 darab feladványt.

2011. ápr. 10. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Az iskolai e-mail címedre (benne van a nevében: ISKOLAI) az iskoládon (honlapján) keresztül tudsz belépni.
2011. ápr. 10. 21:53
 8/16 A kérdező kommentje:
de már neveztek minket a tanárok, van címűnk meg minden, csak nem tudjuk hol kell belépni... a suli honlapján sincs semmi...
2011. ápr. 11. 15:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát, pedig muszáj lesz ott. A címedben, ami a @ után van, az lesz a kiindulópont.
2011. ápr. 11. 18:30
 10/16 A kérdező kommentje:
igen, én is próbáltam rákeresni a google-n, de semmit nem találtam... :/ a suli címébnen a @ után az van, hogy: esuli.hu az én címemben pedig: iskola.hu van a @ után.
2011. ápr. 11. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!