Jön a bolondballagás. Szükségem van minden ötletre ami ütős lehet?
Az első két kommentre reagálva. Először is köszi. Másodszor pedig hozzáfűzném a kérdésemhez, hogy 4.es, fiú vagyok. :)
A másik kettő sem rossz, de nekem mégis valami más kellene
Hát, ha fiú vagy, akkor még jobban felfigyelnek majd! Lol!
Sátán?
Én traktorosnak öltöztem be. Zöld kertésznadrág "Morcedes" felirattal, kék kockás flaneling, alatta fehér póló. A fejemen egy kalózkendő, majd végül az elmaradhatatlan szalmakalap. Eredetileg baseball sapka ("Kőbányai" felirattal) lett volna, de az nem volt jó a kalózkendővel. Ja, és mindezek tetejébe gumicsizmában feszítettem :D.
De az osztályból volt, aki öregasszonynak öltözött, elkérve nagyi otthonkáját, nagyapa mamuszát (nagyié kicsi volt szöveggel :D), a fejére öregasszonykendőt kötött, és vagy a szolgálati gépjárműként is használható seprű volt nála, vagy egy sodrófa :D. Ha tetszik az ötlet, szerezz hozzá kerekes szatyrot, tudod, amit húzni szoktak maguk után :D.
Öltözz csecsemőnek. Csak nagy, felnőtt méretű pelenka kell, cumi, cumisüveg, csörgő. Esetleg valami kis játékdömpert, játékvonatot is húzhatsz magad után egy zsinórra kötve :D.
Halál fia: öltözz be Kaszásnak. Fekete köpeny, az arcodat sminkeld ki koponyává, a kezedet is, hogy csontok látszódjanak. Kaszának pedig igazi kasza lenne a legjobb, de az veszélyes, ezért szedd le a nyélről a pengét, aztán fából, kartonból, vagy amiből tudod, csinálj pengét, és vond be alufóliával. Tedd a nyél végére, a penge helyére. Majd a csecsemő ötletből vezérelve lehet cumi a szádban, húzhatsz kis vonatot magad után :D.
Balett táncos :D. Ezt csak láttam, nekem nagyon tetszett :D. Srác fehér atlétát vett fel, tütüt valahonnan szerzett, de krepp papírból is lehet szerintem csinálni, a lényeg, hogy rózsaszín legyen. Az arcán volt valami brutális smink :D. És csoszogott ott az apja surranójában :D.
Vagy egy egyszerű. Farmer, és egy fehér köpeny (amit tipikusan kémia-fizika-matek szakos tanárok hordanak) fordítva felvéve. Esetleg csinálhatod úgy is, hogy egy ilyen köpenyt még szétvágsz, az ujjait ahhoz varrod, amelyiket felveszed. Aztán megkötteted valakivel úgy, mint a kényszerzubbonyt.
Vagy ha nincs ötleted, végső megoldásként öltözhetsz elefántnak is: kihúzod a zsebeidet, ez lesz a füle. Sliccet lehúzod, az ormányt kiteszed... :D
Nagyon köszi a válaszokat :) :P
A csecsemő valahogy nagyon megtetszett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!