Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ceruzával írt vizsga? Hogy is...

Ceruzával írt vizsga? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Többször hallottam már , illetve filmekben állandóan ezt látom , hogy Amerikában a különböző teszteket , vizsgákat ceruzával írják . Ez valós , nem lehet manipulálni vele ?
2011. ápr. 2. 07:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyelvvizsgát is ceruzával kell írni, gépbe viszik be a feladatlapot az meg a tollat nem olvassa be
2011. ápr. 2. 07:59
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
Én műszaki fősulira járok, mi is többnyire ceruzával írjuk a ZH-kat és vizsgákat. A miértje igen egyszerű, ha egy 5-6 oldalas számításnál a végén jössz rá, hogy valamit elrontottál, akkor baromira kellemetlen ha az egészet le kell írni az elejétől (idő sincs rá). A tanárok meghagyták nekünk a döntést hogy mivel akarunk írni, én inkább a ceruzát választottam... utálok olyan munkát kiadni a kezemből ami tele van átfirkálásokkal, javításokkal, nyilván a tanárnak sem jó/ könnyű ezt javítani. Ami kicsit magolósabb tantárgy, ott nem lényeg, vagy tudom, vagy nem, nincs benne túl nagy hibázási lehetőség, illetve az hogy véletlenül elszámolom valahol, és emiatt ugrik az egész feladat, ezeket tollal írom én is... Nálunk a tanárok korrektek, nekik sem érdekük mindenkit megbuktatni, így lényegében nekik teljesen mindegy mivel írtuk ha kijön a végeredmény kijön, ha nem nem, belefirkálni pedig eszük ágában sincs. 20/L
2011. ápr. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!