Valaki leírná nekem, hogyan mennek a dolgok szalagavatón? Meg szerenádon? Lehetőleg olyan, aki már átélte.
Konkrét kérdéseim:
1. Milyen programokat kell előadni? Színdarab, tánc, keringő?
2. Van szülő-diák tánc?
3. Mennyi embert hívhatok?
4. Van olyan rész, mikor a meghívott vendégek és mi táncolunk?
Szerenád:
1. Minden tanárhoz elmennek a gyerekek, és ugyanazt a dalt éneklik, vagy mindegyiknél másat?
2. Meddig tart általában?
3. Utána szokott lenni egy rövid vendégeskedés, vagy egyből megyünk a következőhöz?
1. változó, nálunk van egy osztálytánc, aminek lehet bármilyen a stílusa, sokszor humoros, abban részt vesz mindenki. nálunk a keringő nem kötelező, de van ahol mindenki keringőzik.
2. Van szülő-diák tánc? van, nem kötelező.
3. Mennyi embert hívhatok? sztem nem kell az egész rokonságot, meg minden random ismerőst... sztem max olyan 4-6 embert kéne barátokkal együtt. szűk család, legjobb barátok..
4. Van olyan rész, mikor a meghívott vendégek és mi táncolunk? van, a végén, de nem muszáj.
Szerenád:
1. Minden tanárhoz elmennek a gyerekek, és ugyanazt a dalt éneklik, vagy mindegyiknél másat? nem mindhez, csak akikkel megbeszélik, többnyire ugyanazt a pár dalt éneklik.
2. Meddig tart általában? hát sztem egész estés program.
3. Utána szokott lenni egy rövid vendégeskedés, vagy egyből megyünk a következőhöz? max kihoznak egy kis sütit, de van aki behív mindenkit, kínálnak üdítőt, kaját, de nem húzzák vele sokáig az időt.
1. Mi rockiztunk, más osztály egy színdarabból adott elő részletet, másik osztályból énekeltek, egy, pedig, nem adott elő semmit.
2. Nálunk nem volt.
3. Nálunk max. 3-at lehetett, de nem ellenőrizték belépéskor az érkezők létszámát.
4. Nálunk nem volt.
Szerenád:
1. Mi 2 vagy három tanárt hagytunk ki, és kétszer variáltuk a dalok sorrendjét.
2. Nekünk este héttől hajnali fél négyig tartott.
3. Igen egy kicsit, kb. 15.20 percet maradtunk az aktuális tanárnál.
Köszönöm!
Akkor egész jó leehet ez az egész. Gondolom szalagavató után beültettek valahová iszogatni, táncolni is. :)
A szerenád is akkor egész estét betöltő program. Tök jó.^^
Még egy kérdés:
A szerenád a ballagás előtt utolsó héten van, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!