Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyíregyházán hogyan tudnék...

Nyíregyházán hogyan tudnék egyedülálló anyaként elhelyezkedni? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Most már a megélhetésünk van veszélyben a kisfiammal, sehonnan semmit nem kapok, csak a 13.700 forint emelt családit, apuka gyerektartást nem fizet, egyetlen segítségem a mostani párom, de ő is alig keres pedagógusként, épp hogy megélünk. És sehol nem találok olyan munkát ami mellett tudnám rendezni a hétéves gyermekemet. Érettségizett, gyermekvédelemben végzett anyuka keres elkeseredetten munkát!Egyszerűen még válaszra sem méltatnak, ha jelentkezek bárhová.Tudom, hogy nincs diplomám, de csak az dolgozhat akinek diplomája van.Dolgozni szeretnék, mert fel kell nevelnem a gyermekemet és semmilyen segítséget nem kapok, sem államilag, sem szülőktől.Kérem segítsenek!
2011. márc. 27. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyíregyháza külvárosában van az ipari park (Kistelekiszőlő- Rozsrétszőlő felé). Ott a Flextronics, Jász- Plasztik stb. mindegyik fizikai munka, nem könnyű és nem is fizet túl jól. De egy próbát megér, mivel folyton jönnek mennek az emberek. Néha havonta több munkás cserél helyet, így érdemes többszor is érdeklődni. Menj el és kérdezz rá vagy telefonálj előtte.

Sok szerencsét és kitartást!

2011. márc. 27. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!Az a probléma az ipari parkkal, hogy műszakba kell járni és mellette nem tudom rendezni a fiamat.

Nekem csakis olyan munkahely felelne meg, ami reggel fél nyolctól du. fél ötig tart például.

2011. márc. 28. 08:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért ilyen nehéz egyedülállóként munkát találni, sajnos az anyák teljesen el vannak hanyagolva ebben az országban.
2011. márc. 28. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Reméltem hogy a műszak nem lesz probléma. De sajnos sokaknak az. Most így jobbat én se tudok mondani. Az a baj, hogy nem csak az anyukáknak nehéz, hanem egyre több mindenkinek. Talán nektek a felelősség miatt nehezebb.

Próbálkozz még hirdetésekkel, vagy valami kínai üzletben eladónak. Hátha

2011. márc. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!