Nyíregyházán hogyan tudnék egyedülálló anyaként elhelyezkedni? Kihez forduljak?
Nyíregyháza külvárosában van az ipari park (Kistelekiszőlő- Rozsrétszőlő felé). Ott a Flextronics, Jász- Plasztik stb. mindegyik fizikai munka, nem könnyű és nem is fizet túl jól. De egy próbát megér, mivel folyton jönnek mennek az emberek. Néha havonta több munkás cserél helyet, így érdemes többszor is érdeklődni. Menj el és kérdezz rá vagy telefonálj előtte.
Sok szerencsét és kitartást!
Köszönöm a választ!Az a probléma az ipari parkkal, hogy műszakba kell járni és mellette nem tudom rendezni a fiamat.
Nekem csakis olyan munkahely felelne meg, ami reggel fél nyolctól du. fél ötig tart például.
Reméltem hogy a műszak nem lesz probléma. De sajnos sokaknak az. Most így jobbat én se tudok mondani. Az a baj, hogy nem csak az anyukáknak nehéz, hanem egyre több mindenkinek. Talán nektek a felelősség miatt nehezebb.
Próbálkozz még hirdetésekkel, vagy valami kínai üzletben eladónak. Hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!