Mihez irjak kérvényt?
Bekell adnom a suliban egy kérvényt bármiről irhatok,de fogalmam sincs mihez szokás kérvényt benyujtani.
Várom a télleg jó öteleteket,kérlek ne irjatok kamut. köszi
Vagy például a biróságra is nyujthatok be gyerek el helyezés ilyesmi? És azt hogy irjam le?
értem és köszönöm,de például nálunk ez nem igy megy :)
Hanem simán csak megbeszéled vele és átrak.
Vagy ez lenne a módja más iskolákban?
Nálunk ez volt a módja. Egyébként szerintem mindegy, hogy igazából ez így megy-e, vagy sem, hiszen nem akarsz faktot váltani, csak írni kell egy mintakérvényt, azt meg bármiről lehet, úgysem a tartalmat fogják nézni, hanem a formát.
Azért gondoltam erre a témára, mert ez testhezállóbb és így egyszerűbb egy gimisnek, mint gyermekelhelyezéssel meg egyéb felnőtteknek való dolgokkal kapcsolatos kérvényt írni.
Ha komolyat akarsz, akkor írj egy kérvényt az önkormányzat jegyzőjének, melyben rendkívüli szociális segélyért folyamodsz, mert a textil gyár ahol dolgoztál leégett és még nem kaptál új munkát. Van három gyereked és a beteg szüleidről is te gondoskodsz egyedül. Ez abszolút mindennapos kérvény egy önkormányzatnál.
De szerintem is testhezállóbb a fakultációváltós dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!