Mennyire várjátok már az iskola végét?
Hányadikosok vagytok?
Ha várjátok miért, ha nem várjátok miért nem? :D
Szerintem ez teljesen egyértelmű...nincs olyan épelméjű ember,aki ne várná az iskola végét!
Amúgy 11.es vagyok és azért várom,hogy ne kelljen korán kelnem és ne kelljen tanulni és,hogy jó idő legyen,rengeteg szabadidővel!
Üdv!
12.es vagyok és mostanában már nagyon fárasztó a suliba járás, kezdem megutálni, pedig nagyon szerettem, 12 éve ugyanabba a suliba járok és rossz lenne, ha így érne véget :( várom is meg nem is, mert szeretnék túllenni az érettségin és kíváncsi vagyok mit tudok teljesíteni, de félek is a végétől, mert a főiskola biztos, hogy nehezebb lesz és egy új korszak kezdődik az életemben, fel kellene nőnöm...és attól elég messze vagyok :S :D
kicsit eltértem a tárgytól:D
50-50%ban várom is meg nem is...nem tudok dönteni
9.es vagyok.Júniusban viszga lesz töriből,angolból,matekból,irodalomból.
Már várom,kivéve a vizsgákat.
11.-es vagyok, és természetesen várom :)
Azért, hogy nyáron mehessek alkalmanként diákmunkára, pecázhassak, ne kelljen az állandó felkészüléssel törődnöm...
19:46-nek: 9.-ben még aránylag sok a szabadidőd... A 12.-hez képest. :( (Ált. a 10. évfolyam a legkönnyebb a középiskolákban, mert 9.-ben szoktatnak hozzá a tanuláshoz, és szűrik ki a rossz tanulókat, 11.-ben meg már ráébredsz, hogy tanulni kell, jön az érettségi, a 12. pedig... :X )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!