18 éves elmúltam és ki szeretnék iratkozni az iskolámból. Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
(szakközépiskola)2011. márc. 17. 15:05
2/8 anonim válasza:
Inkább csináld végig, ha már ennyi munkát belefektettél.
3/8 anonim válasza:
A hatályos törvény szerint annak a tanévnek a végéig vagy tanköteles, amelyikben a 18-at betöltöd! Tehát ha szeptember elsején még nem voltál 18, akkor végig kell járnod az évet. Érettségire jelentkezni nem kötelező (bár ez meg elmúlt már).
4/8 A kérdező kommentje:
Még csak 10-es vagyok, már tavaly nyáron betöltöttem a 18-at.
2011. márc. 17. 16:15
5/8 anonim válasza:
Akkor egyszerűen menj be az igazgatóhoz. Írjál egy kérvényt, amiben leírod, hogy legyen szíves kiadni a bizonyítványodat, mert tanulmányaidat nem kívánod folytatni, írd rá a dátumot, írd alá, és vidd be hozzá.
6/8 anonim válasza:
Ja és ne felejtsd el, hogy ezzel megszűnik ám a társadalombiztosításod is!
7/8 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, de jövő hónaptól?
2011. márc. 17. 18:08
8/8 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, de inkább miért nem fejezed be? Tényleg majd 35 évesen akarsz kapkodni,hogy mégis kéne az az érettségi, mert análkül nem igazán fogsz munkát kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!