Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy megússzam...

Mit csináljak, hogy megússzam a tesi órát? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

Az egésszel az a bajom, hogy most vesszük a gerendát(amikor a rúdon végig kell menni, meg szökdelni). Úgy néz ki, hogy tériszonyom van, mert egyszerűen nem merek ráállni. Ebbe az is belejátszik, hogy szemüveges vagyok, és távolra nem igazán látok jól, erős a szemüvegem. Nem merek ráállni! Tavaly sírva fakadtam! A tanár meg csak annyit mondott, hogy "nem sírni kell, hanem csinálni!" Fontos tudni, hogy gyógytestnevelő órára járok, és nem is lenne kötelező résztvennem az órán, de sajnos magasról lesz@rja a tanár az egészet, és igazolatlannak írja be. A tanár különben nem normális... Egy kis hülye... A fiúknak illegeti magát. Szerintetek mit tegyek? a szüleimet nem igazán tudom meggyőzni a felmentésről, csak akkor adnak ha beteg vagyok...

Kérlek adjatok valami tippet!

2009. febr. 22. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy muszály megcsinálnod? semmit sem muszáj! tessék, vágja be a karót. de ne bőgj! csak állj, és mondd hogy nem csinálod meg és kész. üvöltözhet meg akármi, attól te még nem kerülsz efl a gerendára. gondolom nem fog felkapni és rárakni. szal csak higgadtan közöld, hogy nem és kész :D
2009. febr. 27. 17:53
 22/26 anonim válasza:
75%

hasonló problémám van. 2 éve alámtört a térdem (távolugrásnál visszatört) és úgy 2-3 hónapig nem tudtam ráállni. kaptam igazolást, hogy futás, ugrás alól fel vagyok mentve, mert ha ilyet csinálok szétmehet az izületem, és vizesedhet. na most odaadtam a tanárnak akit nem érdekelt. az összes feleletkor - távolugrás pl - beírta az egyest. engem nem érdekelt. ez tavaly volt. most félévkor meghúzott tesiből, mivel szerinte nem csinálok semmit. az nem zavarja persze hogy fáj a lábam, és nagyon féltem az izületem, mivel ha vizes lesz akkor tűvel fogják leszívni. a 12 perces futást kétszer is meg kelett csinálnunk, mivel többen csaltak a körök számát illetően, nekem mind a kétszer egyest adott mivel csak 18 illetve 12 kört tudtam futni, pedig 20 kéne a ketteshez. mondtam neki hogy ezt csinálnom se kéne mivel felmentésem van. erre beírt még egy egyest.

nem tudom mit tegyek, hamarosan megint 12 perces lesz..

2009. márc. 1. 13:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Menj az osztályfőnökhöz vagy az igazgatóhoz, ha igazolatlanak írja be, ha jogosan nem mész be az órára. Ilyet nem tehet. Állj ki a jogaidért!
2009. márc. 1. 20:48
 24/26 anonim válasza:
amúgy miért kell lepontozni engem? kettővel ezelőtti vagyok..
2009. márc. 2. 17:15
 25/26 A kérdező kommentje:
Én nem is szoktam pontozni.
2009. márc. 2. 17:16
 26/26 anonim válasza:
Minden felesleges, tesizni fogsz és ennyi.
2009. szept. 21. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!