Fősuli mellett milyen állást tudnék vállalni? Illetve hol tudok keresni?
Jövőre leszek főiskolás, és egy 4 órás munkára gondoltam, vagy valami bedolgozásra. Angol nyelvvizsgám van, meg ECDL számítógép-kezelőim. Jól jönne a pénz, mert szeretnénk párommal albérletbe költözni, de az ő ösztöndíjából, az én árvaellátásomból meg lehetséges ösztöndíjamból nem futja. Ő jövőre végzős lesz, de még marad letenni pár szakmát, ami a fősuli keretein belül sokkal olcsóbb.
És jó lenne találnom valami munkát egerben, amit a fősuli mellett tudok csinálni, és nem tesco-s segítőnek akarok állni, hanem valami értelmes munkára. Neten próbáltam már nézni, de ilyenek nem nagyon vannak, én legalábbis nem találtam. Tudtok nekem segíteni, tanácsot adni?
levelező vagy esti tagozaton pl pont az a lényeg h dolgozhatsz. többet is, mivel levelező hétvégén van.
de biztos van olyan ami jo nappali mellett is alkalmi munka, az kevesebb jövedelmet jelent...de neked kell mérlegelned
Szia!
Én is kapok árvaellátást, tapasztalatból beszélek. Ha bejelented munkahelyed van megvonják tőled az árvaságit. És sajnos napi négy órában nem sokkal fogsz többet keresni.
Jól gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!