Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Győri egyetemisták, hol...

Győri egyetemisták, hol fogtok nyáron dolgozni? Valami ötlet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 22:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Idén nyáron a MÁV-nál, mert meg kell csinálni a 6 hét szakmai gyakorlatot. Ugye a 8 hétből 6 elmegy erre tisztán, utána nem sok idő marad egyéb fzető munkára.

Amúgy én pesti vagyok, az elmúlt 7 évben mindig pesten dolgoztam át a nyarat, az utóbbi 3 évet egy gyárban az aránylag jól fizetett, igaz kemény volt 12-12-12 órák sorban éjjel/nappal. De legalább hozzámvágták a 80-90 e/hó, azért az diákbérnek nem volt rossz.

Mindne munkám a Fürge Diáknál volt, elmegy kategóriások. Ha nem hagyod magad kihazsnálni, a sarkadra állsz, és tudod mit ír a Munka Tv. könyve, akkor nincs baj. De előszeretettel nem akarnak délutáni/éjszakai/vasárnapi pótlékot fizetni, ennek kifizetése nekem is csak fenyegetéssel történt meg, sajnos. De ha csak ebből értenek? :(

De azért tudom őket ajánlani, nem rosszabbak a többinél, sőt pl. a győri PannonWorknél évezredekkel előrébb vannak. Az egy tróger hely, de ez privát vélemény, maradon kettőnk között :P

2011. márc. 11. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!