Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor érdemes elkezdeni...

Mikor érdemes elkezdeni érettségire tanulni?

Figyelt kérdés
gondoltam megkérdezem így 2 hónappal előtte h érdemes-e elkezdeni tanulni már ha vmit el akarok érni, v sokat felejtenék?:)
2011. márc. 9. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a gimi elején érdemes elkezdeni.
2011. márc. 9. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Végig a 4 éven keresztül. De igazán az utolsó 2 évben, mikor már van arról valami fogalmad, hogy milyen tárgy lesz a választott érettségid, meg hogy később milyen irányban akarsz elindulni tovább tanulás szempontjából.
2011. márc. 9. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Minél előbb. Szerintem abszolút logikus válasz...
2011. márc. 9. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
én annó az érettségi előtti nyáron olvasgattam újra a régi jegyzeteket, így nem volt új később. március elejétől kezdtem szisztematikusan tanulni a tételeket, de közben 2 oktv-döntőre meg egy külföldi felvételire is készültem, igazából szerintem elég az utolsó hónapban ráfeküdni a témára, és akkor emlékezni is fogsz rá.
2011. márc. 9. 14:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és igen gondoltam h logikusabb minél előbb, csak h akik már érettségiztek azok csak tudják h érdemes-e nagyon tanulni vagy felesleges mert elfelejtem, már ráálltam a dolgokra mindenem megvan aránylag csak gondoltam megkérdezem:)de eldöntöttem elkezdek...inkább előbb mint utóbb :)
2011. márc. 9. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Én az írásbelire nem sokat tanultam, annyi volt a tanulás, hogy a szóbeli tételeket egyedül dolgoztam ki. Ennyi tanulással és forrásokkal lehet jót írni (persze attól függ, hogy hányasra hajtasz, 3-4-es tuti megvan így).

szóbelire ha jól emlékszem 2 hétig tanultam. De akkor folyamatosan, egy nap - egy tárgy. Én azt javasolnám, hogy ne magolj, hanem próbáld magadban felmondani az anyagot, mindig máshogy megfogalmazva, így elkerülheted, hogy elakadj, ha egy szó nem jut eszedbe.

Sok sikert!

2011. márc. 9. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne másokról vegyél példát...

Attól, mert valaki felkészült 1 hónap alatt, nem tudhatod, hogy milyen agya van, hova járt, és mennyire tanult év közben...

Minél előbb kezdd el...

2011. márc. 9. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!