Mikor érdemes elkezdeni érettségire tanulni?
Figyelt kérdés
gondoltam megkérdezem így 2 hónappal előtte h érdemes-e elkezdeni tanulni már ha vmit el akarok érni, v sokat felejtenék?:)2011. márc. 9. 10:51
1/7 anonim válasza:
Igazából a gimi elején érdemes elkezdeni.
2/7 anonim válasza:
Végig a 4 éven keresztül. De igazán az utolsó 2 évben, mikor már van arról valami fogalmad, hogy milyen tárgy lesz a választott érettségid, meg hogy később milyen irányban akarsz elindulni tovább tanulás szempontjából.
3/7 anonim válasza:
Minél előbb. Szerintem abszolút logikus válasz...
4/7 anonim válasza:
én annó az érettségi előtti nyáron olvasgattam újra a régi jegyzeteket, így nem volt új később. március elejétől kezdtem szisztematikusan tanulni a tételeket, de közben 2 oktv-döntőre meg egy külföldi felvételire is készültem, igazából szerintem elég az utolsó hónapban ráfeküdni a témára, és akkor emlékezni is fogsz rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és igen gondoltam h logikusabb minél előbb, csak h akik már érettségiztek azok csak tudják h érdemes-e nagyon tanulni vagy felesleges mert elfelejtem, már ráálltam a dolgokra mindenem megvan aránylag csak gondoltam megkérdezem:)de eldöntöttem elkezdek...inkább előbb mint utóbb :)
2011. márc. 9. 15:19
6/7 anonim válasza:
Én az írásbelire nem sokat tanultam, annyi volt a tanulás, hogy a szóbeli tételeket egyedül dolgoztam ki. Ennyi tanulással és forrásokkal lehet jót írni (persze attól függ, hogy hányasra hajtasz, 3-4-es tuti megvan így).
szóbelire ha jól emlékszem 2 hétig tanultam. De akkor folyamatosan, egy nap - egy tárgy. Én azt javasolnám, hogy ne magolj, hanem próbáld magadban felmondani az anyagot, mindig máshogy megfogalmazva, így elkerülheted, hogy elakadj, ha egy szó nem jut eszedbe.
Sok sikert!
7/7 anonim válasza:
Ne másokról vegyél példát...
Attól, mert valaki felkészült 1 hónap alatt, nem tudhatod, hogy milyen agya van, hova járt, és mennyire tanult év közben...
Minél előbb kezdd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!