Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Történelemből az emelt szintű...

Történelemből az emelt szintű érettségi nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Főleg azok válaszát várom, akik már túl vannak érettségin és tudják mihez hasonlítani.
2011. márc. 7. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Hello! Jelenleg az ELTE-jogra járok, nekem 95% lett az emelt töri, de bármelyik eddigi vizsgámhoz képest az érettségi egy semmiség volt.
2011. márc. 7. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Már hallottamróla, hogy a jogon egy számonkérésnél többet kell tudni, mint az érettségin. Ez elég durva, de én nem hiszem, hogy később a jogra járnék. És megértem, hogy neked egy ilyen jó törit kellett megírnod, de szerintem nekem a kevésbé jó is megfelel majd.

Szóval az érdekelne, hogy az emelt szintre nagyon sokkal kell többet tudni(és tanulni), mint a közép szintre?

2011. márc. 7. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen szakra akarsz menni emelt törivel? Egyébként szerintem oldj meg egy pár feladatlapot az elmúlt évek feladataiból, és meglátod hogyan állsz.
2011. márc. 7. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, hogy hova megyek tovább. Csak azt tudom, hogy most elég jól (és könnyen) megy a töri, ezért gondoltam emelt szintűt abból, amit szeretek. De még semmi sem biztos, csak érdeklődöm.
2011. márc. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!