Szükséges szakdolgozatot írnia, annak, aki záróvizsgára nem jelentkezhet?
Hát ezt a kérdést nem értem. Eleve egyetemre se kötelező járni, de ha már jársz, akkor nyilván diplomát akarsz szerezni. Ahhoz pedig előbb-utóbb kell egy szakdolgozat.
Persze ha valami akadálya van a záróvizsgának, akkor egyelőre a szakdolgozatra sincs szükség, de azért még elkezdheted megírni, hogy ha elhárultak az akadályok a záróvizsga elől, akkor legyen egy szakdolgozatod.
Viszont ha végleg elcsúsztál, és soha sem tehetsz záróvizsgát, akkor miért kéne szakdogát írnod?
Na most az a helyzet, hogy én egy Idegennyelvi kommunikátor vagyok FSZ szakon.
Egy tárgyat nem teljesítettem, ezért záróvizsgára nem jelentkezhetek.
Azt szeretném pontosan tudni, hogy ilyenkor meg kell- e írni a szakdolgozatot.
Nem kell megírni. De különben is, mivel büntethetnének? Nem kapsz diplomát? Vedd fel a tárgyat a következő félévben, és hajrá. Ha meg lőttek a pályafurásodnak (mert pl túl sokszor nem teljesítetted a tárgyat), akkor senki nem fogja a diplomamunkádat elolvasni, akár írsz, akár nem.
Egyáltalán, hogy merült del, hogy meg kell írnod?
A tantárgyat, amit nem teljesítettem, azt már harmadszorra nem tudtam teljesíteni.
Csak azért kérdeztem meg, hogy meg kell- írni, mert akkor nem adok be témafoglalót.
Vagy nem tudom azt egyáltalán kell- e beadni, ha nem mehetek záróvizsgázni.
Ezek szerint már el sem tudod végezni ezt a képzést, nem igaz?
Akkor viszont én sem értem, mi a kérdés lényege. Semmit nem vagy köteles megcsinálni, ez nem középiskola, nem vagy tanköteles. Ha úgysem adnak már diplomát, akkor minek dolgoznál ezzel?
Már megtaláltam a választ és tudom, hogy negyedszerre is fel lehet venni. Összesen ötször lehet.
Az eddigi segítségeteket köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!