Normális, hogy ennyire félek a középsulitól? És milyen az első nap?
szia! én is jövőre megyek középsuliba :) picit én is parázok, de mindenki azt mondja hogy nincs okom rá :D sok sikert!
és én biztos elmegyek a gólyatáborba, ki nem hagynám, ajánlom ezt neked is! :D
Szerintem nagyon megéri elmenni a gólyatáborba, nekünk pl. kicsit túlélőtábor jellege volt, de senkit sem szívattak külön, semmi olyan nem volt, amit ne tudna bárki megcsinálni. Jó, volt olyan, hogy este kellett felmásznunk egy hegyre meg csoportosan verset írni, de nem volt olyan, hogy valaki lemaradt volna/lehagyták. Inkább az ilyen cicababa típusúak szívtak, hogy nem tudtak rendesen sminkelni. De máshol meg olyan volt, hogy egész gólyatábor csak fürdés meg pihenés.
Ettől függetlenül azok is be tudnak illeszkedni, akik nem mennek el, különösen, ha amúgy sem mindenki mehet gólyatáborba (nálunk kb. a fele mehetett, korlátolt volt).
Szóval én ugyan voltam táborban, meg is ismerkedtem pár emberrel, de attól még nagyon izgultam. Minden olyan idegen volt, a suli is meg az emberek is. Aztán lassan összeszokott az osztály, szuper közösség lett, és van egy fantasztikus baráti köröm. Pedig nem vagyok egy nagyszájú, könnyen barátkozós fajta, de pl. táborban erőt vettem magamon, és odamentem osztálytársakhoz ismerkedni, a suliban meg adott a helyzet (órán leülsz valaki mellé, tanárok stb.).
Nyugi, ha könnyen is barátkozol, tényleg nincs mitől félned. Biztos lesznek hozzád hasonló emberek, de maradj nyitott, mert én pl. az elején biztosra vettem, hogy na velük tuti nagyon jóban leszünk, aztán ma tök ritkán beszélünk. Vagy 2 ember közül az egyik szimpatikus volt, a másik nem, és most ő az egyik tök jó barátnőm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!