Sikerülhet egyedül is?
Én is egyedül tanulom, elég jó eredménnyel. Persze később jól jöhet egy tanár majd, vagy egy tanfolyam, de az elején el lehet indulni egyedül is.
Egy jó könyv kell hozzá, hanganyaggal. Én az Allons-y-t használom, nekem bejött. Ha pedig kérdéseid vannak, nem értesz vmit, itt általában kapsz segítséget.
Sok sikert!
Tényleg a kiejtést a legnehezebb megtanulni, de sok könyv van, ahol leírják pontosan hogyan is kell bizonyos betűket kiejteni, és ismert szavakon mutatják be, hogy ott így ejtik. Azokat pedig kitudod ejteni, később pedig, ha olyan betűket látsz, azoknál majd ez eszedbe jut...
lehet nem teljesen érthető amit írtam, de pl tudod, hogy kell kiejteni, azt, hogy Peugeot-ha máshol látsz g-t, tudod, hogy zs-nek kell ejteni(ha pl e van mögötte)
vagy Toulouse - ou=u
Gerard Depardieu - eu=ö
bureau - eau=ó
stb...
és sokat kell francia szöveget hallgatni
én is teljesen magamtól kezdtem el franciát tanulni, előtte nem volt tanárom, aki elmagyarázza a kiejtést, és meg lehet csinálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!