Ha már nem vagyok a főiskola hallgatója, akkor a suli szól a diákhitel központnak, h ne folyosítsák tovább a pénzt vagy nekem kell szólni?
neked kell szólni
van a diákhitel honlapján egy letölthető lap,amire rá kell irnod h mikor végeztél,és 3 hónap múlva már fizetned kell
3szor vehetsz fel egy tantárgyat..legalábbis ez nálunk így van...felsőfokún nem tom
kérdezd meg to-n
és a negyedik hónaptól kell törleszteni
"A hallgatói jogviszonya megszűnését követő negyedik hónap első napjától"
de nézd meg a diakhitel.hu, ügyfeleinknekn befejezi/újrakezdi az iskolát...
ha államis vagy minimum 15 kredit ha ktges akkor minimum 1kredit...ha nem teljsítetted államin akkor átraknak ktgesre...
szívesen segítettem...
kérdezd meg a to-n
gondolom te kérdezted másik kérdésben a "mi van ha nem teljesitettem 1 kreditet se első félévben" kérdést is
sulifüggő,sőt,sulin belül is karonként változhat
nálunk egyik karon még a másoddiplomár is támogatják,annyi ipari támogatást kap a kar,hogy senki nincs költségesen akármennyire rosszul teljesit,vannak akiknek még a 12 félév után is támogatott...
másik kar,1. félévben ha nincs kredited automatikusan kirugnak...nem költségesre tesznek,hanem kirugnak
harmadik kar,2.félév végére kell 60 kreditednek lennie minimum,ha nincs,költségesre tesznek át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!