Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha már nem vagyok a főiskola...

Ha már nem vagyok a főiskola hallgatója, akkor a suli szól a diákhitel központnak, h ne folyosítsák tovább a pénzt vagy nekem kell szólni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a sulitól is megtudják de a hallgatói jogviszony pontos megszünését is kérik ezt to-n tudod megkérdezni.....4hónap után meg kezdődik a törlesztés..
2011. febr. 15. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

neked kell szólni

van a diákhitel honlapján egy letölthető lap,amire rá kell irnod h mikor végeztél,és 3 hónap múlva már fizetned kell

2011. febr. 15. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Az az igazság, hogy még én sem tudom, h elküldtek-e. Muszáj lesz bemenni holnap a to-ra. Szeretném folytatni a sulit, de sajnos az első félév végén családi okok miatt nem tudtam bejárni, így vizsgázni sem. Viszont most már tudnám és szeretném is folytatni. Szerintetek kirúgtak vagy csak fizetősre tettek át? (Felsőfokú szakképzés)
2011. febr. 15. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3szor vehetsz fel egy tantárgyat..legalábbis ez nálunk így van...felsőfokún nem tom

kérdezd meg to-n

és a negyedik hónaptól kell törleszteni

"A hallgatói jogviszonya megszűnését követő negyedik hónap első napjától"

de nézd meg a diakhitel.hu, ügyfeleinknekn befejezi/újrakezdi az iskolát...

2011. febr. 15. 18:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Örülök, h háromszor lehet felvenni. Van valami minimum kredit is, amit teljesíteni kell.. ez félévre vagy egy évre szól szted? (Bocs, h itt bombázlak a kérdésekkel, ígérem több már nem lesz:D)
2011. febr. 15. 19:05
 6/9 anonim ***** válasza:

ha államis vagy minimum 15 kredit ha ktges akkor minimum 1kredit...ha nem teljsítetted államin akkor átraknak ktgesre...

szívesen segítettem...

2011. febr. 15. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
és fél évre szól
2011. febr. 15. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
de ez csak nálunk van így én jog hallgató vagyok...nálatok nem tudom mennnyi lehet a kredit..de to-n ezt is meg tudod kérdezni
2011. febr. 15. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:

kérdezd meg a to-n

gondolom te kérdezted másik kérdésben a "mi van ha nem teljesitettem 1 kreditet se első félévben" kérdést is

sulifüggő,sőt,sulin belül is karonként változhat

nálunk egyik karon még a másoddiplomár is támogatják,annyi ipari támogatást kap a kar,hogy senki nincs költségesen akármennyire rosszul teljesit,vannak akiknek még a 12 félév után is támogatott...

másik kar,1. félévben ha nincs kredited automatikusan kirugnak...nem költségesre tesznek,hanem kirugnak

harmadik kar,2.félév végére kell 60 kreditednek lennie minimum,ha nincs,költségesre tesznek át

2011. febr. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!