Hogy úszhatnám meg holnap a sulit?
Figyelt kérdés
nem akarok holnap suliba menni még egy csomó mindent kell tanulnom és mindjárt elalszok :(2011. febr. 13. 21:45
2/9 anonim válasza:
Talán előbb kellett volna gondolkozni és mindent időben megtanulni. Viseld a következményeit.
3/9 A kérdező kommentje:
tegnap egész nap vizilabda meccsen játszottam. reggel10kor hullaként ébredtem. elkezdtem tanulni de még hátra van 30oldal töri és 10 biosz és úgy érzem percek kérdése hogy elaludjak
2011. febr. 13. 22:05
4/9 anonim válasza:
Esetleg nem utolsó pillanatban kéne hozzákezdeni.
5/9 anonim válasza:
embereld meg magad és tanuld meg... nekem van amikor 40-50oldalt kell megtanulnom egy óra alatt... üdv bmeről...
6/9 A kérdező kommentje:
nem utolsó pillanatban kezdtem hozzá és kíváncsi lennék hogy te hogy csinálnád ha felhívna az edződ pénteken hogy holnap játszanod kell 9re legyél ott másfél óra mire odaérsz és este nyolcig kéne ott lenned, hazajössz úgy mint aki a halálán van beesel az ágyba. reggel 10kor ébredsz mert senki nem ébreszt fel fizikával és angollal kezded a napot és már este tíz van..
2011. febr. 13. 22:15
7/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha elmúlták 18, akkor elmehetsz vérvételre.
De lehet, hogy egyszerűbb, ha elmész a házidokihoz és elmondod neki az igazat. Anyukám ilyenkor mindig ad igazolást.
9/9 anonim válasza:
Borzasztó, hogy a válaszolók között milyen rosszindulatúak és nagyokosok is vannak...
"Viseld a következményeit."
Az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek arról, hogy nem tanult az illető? Nem ez volt a kérdés.
Egy konkrét kérdés volt, amire a kérdező várja a választ. Ez optimális esetben nem kioktatás, talán mégsem akkor vétek hiányozni egy napot az iskolából.
Szerintem "érezd rosszul magad", aztán menj el orvoshoz, aki szinte biztosan ad igazolást, ha színlelsz neki egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!