Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A zalaegerszegi Csányi László...

A zalaegerszegi Csányi László Közgáz suli, vagy a győri Baross ill. Deák Közgáz suliban milyen iskolai vizsgálatok vannak?

Figyelt kérdés
Ezeket jelöltem meg most és kíváncsi lennék,meg főleg a 2. évfolyam záróvizsgálata érdekelne.
2011. febr. 12. 10:41
 1/3 A kérdező kommentje:
14,8/F
2011. febr. 15. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! a zalaegerszegi Csány (nincs ott "I") László Közgáz suliba jártam, nem tudom milyen záróvizsgálatról beszélsz. Itt csak évente volt normális orvosi vizsgálat, ahol le kellett vetkőzni és megvizsgáltak, semmi komoly, záróvizsgálatról nem tudok.
2011. febr. 24. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Arra gondoltam,hogy 2.-ban szokott egy ilyen vizsgálat lenni,ami kicsit kiterjedtebb és ott van ilyen pénisz vizsgálat valahol .Vagy csak sima vizsgálatok vannak?Ilyen pénisz vizsgálattal úgye nem zaklatnak már középsuliba a Csányiba,mert azt is megjelöltem.

2011. febr. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!