Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elvesztettem az OM kártyámat,...

Elvesztettem az OM kártyámat, SOS hol máshol találhatnám meg a számot? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Megnéztem már érettségin, nyelvvizsgán, egyiken sem találtam. Most a szakközépiskolai bizonyítványomon találtam egy számot, ami esetleg az lehet...szóval a 3. oldalon, a nevem van legfölül, alatta, hogy szakközépiskolai tanuló, és utána egy 11 jegyű szám. Légyszi, akinek megvan a bizonyítvána és az OM kártyája is, hasonlítsa össze, hogy egyezik-e ez a két szám. És ha tudtok, adjatok ötleteket, hogy hol találhatnám még meg. Nagyon köszönöm!!
2011. febr. 11. 08:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
az hogy lehet? Nekem a diák számom nem 11 jegyű, és nem 7-tel kezdődik, az OM szám, meg mindenkinek 11 jegyű, és 7-tel kezdődik...arról nem is beszélve, hogy ha új diákot kapsz, a szám is változik, az OM szám meg nem változik meg...
2011. febr. 11. 10:16
 12/17 anonim ***** válasza:
hát ez érdekess... én ujraírom az érettségit, és amikor bejelentkeztem akkor kellett ahoz az OM kártya, nekem meg már régen nincs meg, és ott mondta a nő hogy elég a régi diák is, mert a szám ugyanaz.... Meglepődtam, de hiszek neki... csakjobbantudja...:D
2011. febr. 11. 10:21
 13/17 A kérdező kommentje:
hmm...hát, köszi :) most sikerült teljesen elbizonytalanodnom :)) majd csak jó lesz vmelyik...köszi mindenkinek :))
2011. febr. 11. 10:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A 11 jegyű lesz az. Nekem is annyi, és nem egyezik a diákigazolvány számommal.

2011. febr. 11. 11:40
 15/17 anonim ***** válasza:

A 6 jegyű OM azonosító az az iskola azonosítója.

A 11 jegyű, az pedig a tanulóé.

2011. febr. 11. 12:20
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi, akkor azt hiszem, az lesz az, ami a bizonyítványomon van...uff...nagyon megijedtem, hogy nem találtam, és most mi lesz...Köszi szépen, akkor a 11 jegyűt írom be...
2011. febr. 11. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:

"Középiskolás diákigazolvány szám=OM azonosító..."

Ez nem igaz, ez csak egy tévhit. Az egyik csak az aktuális igazolványodhoz tartozik (mint mondjuk a személyi igazolvány szám), a másik kifejezetten hozzád (mint mondjuk a személyi szám).

2011. febr. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!