Érettségi pánik. Megoldás?
No para :) Tavaly én is paráztam, igaz, csak az érettségi előtti 1-2 napban. Szóbelin tuti, hogy eszedbe fog jutni minden, főleg, hogy előtted lesz a szöveggyűjtemény, az atlasz stb... Nem nehéz, én a végén már majdhogynem röhögve jöttem ki :)
Nyugton maradni úgysem fogsz tudni, esetleg csillapíthatod rágózással, cukorkaevéssel, rágcsálással.... Csak aztán ha rágózol, el ne felejtsd kivenni, mielőtt bemész :)
Szerintem kb mindenki izgul, akit kicsit is érdekel az, hogy hova veszik fel, hány pontja lesz...
Én anno elég magas ponthatáros helyre adtam be a jelentkezést, ráadásul az volt minden álmom, így máshova el sem mentem volna. Elég parás volt, hogy vajon sikerül-e:D
De érettségin simán eszedbe jutnak a dolgok. Van rá elég idő. A magyarnál meg a törinél amúgy sem sokat kell vájkálni a memóriádban, mert szinte csak szövegértés.
Mateknál meg függvénytábla sokat segít. Arra mindig figyelj, hogy minden egyes lépés írj le! Bnőm ezen jó sok pontot bukott.
A szóbelin meg tök segítőkész szokott lenni még a legszemetebb tanár is. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Szóval nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!