Hogy lehetnék szülői segítség nélkül szinkronszínész?
14 éves vagyok, tudom hogy gyerek vagyok, és nem is az a baj hogy a szüleim ellenzik, csak mindeg az van hogy majd késöbb majd ha leérettségiztem...Ez alatt a négy év alatt a világon semmit nem lehet tanulni, és ez engem idegesít, csak pazarolom az időt és 18 évesen ott leszek egy szál munkalehetőség nélkül holott itt volt négy év amikor bőven tanulhattam volna valamit...
Szóval a szenkronmunka legalább egy olyan szakma ami engem mindennél jobban érdekel és nincs korhatárhoz kötve...talán ha interneten keresztül felvenném a kapcsolatot egy stúdióval, az utat nyitna egy lehetőség felé? Vagy tudtok javasolni valamit?
Igen, mindenkepp nyiss szinkronstudiok fele. De ne erre tamaszkodj! Valoszinuleg meg egy darabig nem lesz semmi belole (de probalkozni azert kell), ugyhogy addig is tanulj. A szinkronszineszeknek is van "rendes" szakmajuk a szinkronizalas mellett, ha mas nem, hat szinmuveszek.
Javaslom, hogy dramatagozatos gimibe menj tovabb, ez segithet kesobb az ervenyesulesben, hiszen kapcsolatokat szerezhetsz, es megtanulod hasznalni a hangod, es legalabb a szuleid is megnyugodnak, mert tanulsz es lesz erettsegid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!