Nincs tanulói jogviszonyom, ezért a Magyar Államkincstárnak kell átutalnom a vizsga díját. De mégis hogyan?
Sziasztok!
Bementem egy suliba, hogy jelentkezzek érettségire. Az egyik középszintű, a másik emelt. A suli adott is egy sárga csekket, mert a középszintűt nekik kell fizetnem. De az emelt szintű vizsga árát a Magyar Államkincstárnak kell átutalnom, megadták a számlaszámot, ahova utalni kell.
A gond csak az, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy honnan fogják tudni, hogy befizettem, mivel a szüleim számlájáról fizetném és van még legalább 20000 ilyen vezetéknevű ember, mint én.
A közlemény rovatba fel kell tüntetni valamit, vagy csak átutalom és kinyomtatom a bizonylatot és a többit majd ezek alapján intézi az iskola?
Próbáltam keresni neten, de nem találtam.
Köszönöm a segítséget!
EMELT: Magyar Államkincstár: 10032000-00282637-00000000
A Közlemény rovatban fel kell tüntetni a 20-as számot, valamint egy szóköz után az egyedi
érettségi iktatószámot.
Ezt találtam, de mi az az egyedi érettségi iktatószáma?
A sorszáma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!