Ennyi ponttal fölvehetnek egyetemre?
Jelentkeztem 3 egyetemre, ZMNE, ELTE, BCE, védelmi igazgatási, igazságügyi igazgatási, igazgatásszervező szakokra mindössze 274 ponttal. Párom barátnője mondta hogy 360 ponttal jelentkezett tavaly ZMNE-re és nem vették föl.
Olvasgattam itt kit hány ponttal vettek fel és kicsit nagyon megijedtem. Kb mindenki 400+ indul, szóval így van esélyem szerintetek felvételre?
De ez biztos? :S Ez így nem jó..a jelentkezést meg már leadtam ezekre a szakokra +
ELTE-ÁJK munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
BCE-KIK nemzetközi igazgatási szakokat nem írtam. Ezek sem esélyesek? Azt nem értem hogy a ponthatárok akkor miért vannak 200-on az ELTE-n ennél a két szaknál?
ELTE-ÁJK munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási
igen,itt fizetősön,levelezőn ennyi a pont
a BCE-n meg nem tudom honnan szedted,hogy 200 ponttal elindul egy szak,415 a pont erre a szakra
a zmne-s szakok meg alapból fizetősök,sztem majdnem mind,ha bírja a pénztárca,akkor nem gond
a tavalyi pontok alapjan felvennenek levelezos koltsegteritesere a zrinyin: [link]
BCE-igazgatasszervezore szinten koltsegterites levelezosre: [link]
ELTE ig. igazgatasira szinten koltsegterites levelezosre: [link]
Tehat: a tavalyi pontok alapjan mindharom helyre felvennenek, de csak koltsegteritesesre es levelezosre.Allamira es nappalira viszont ezekkel a pontokkal valoban nem hiszem hogy tul nagy eselyed lennenek. Ha mindenkeppen allamira es nappalira szeretnel menni, akkor tegyel le egy jobb erettsegit (esetleg emeltet) es csinalj meg egy nyelvvizsgat, igy novelni tudod az eselyeidet.
Nem akarok nappalira menni, nekem a levelezői, fizetős jó lesz csak vegyenek föl. Köszi a válaszokat!
06:36 köszönöm hogy emlékeztetsz, ez a válasz több mint hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!